SEBYKO_76 Postat Martie 18, 2017 Partajează Postat Martie 18, 2017 Buna ziua tuturor.. Am de reparat TV.Samsung Model CK20H1T, sasiu S15A, cu urmatorul defect....Ledul de st-by stins...Sursa nu functioneaza...Se aplica pe pinul 1 CI 801 cei 300V dupa redresarea tensiunii de retea si cam atat, sursa nu scoate nimic..Sursa echipata cu CI KA3S0680RF...L-am verificat ohmetric, dar nu este in scurt...Posibil defect acest integrat...Multumesc... Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 18, 2017 Partajează Postat Martie 18, 2017 Vezi tensiunea de start , filtrajul , ati incercat pe bec ? >> e posibil si integrat defect !! Link spre comentariu
SEBYKO_76 Postat Martie 18, 2017 Autor Partajează Postat Martie 18, 2017 Sursa este pusa pe bec...B+ este foarte mica si fructuieaza..Becul nu se aprinde.. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Martie 19, 2017 Partajează Postat Martie 19, 2017 ai inlocuit cond.in pinul 3 ??? Link spre comentariu
SASSU Postat Martie 19, 2017 Partajează Postat Martie 19, 2017 Integratul este alimentat,condensator ok ? Link spre comentariu
SEBYKO_76 Postat Iunie 3, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2017 (editat) Buna ziua...Am fost plecat o vreme si nu am mai lucrat..Astazi am luat la purificat acel tv...Am inlocuit CI-ul din sursa KA3S0680RF si sursa dadea semne ca "pleaca"...Becul "pulseaza"..Am verificat din nou si am identificat un cod ceramic conectat intre baza si colectorul finalului linii, defect..L-am inlocuit, am conectat "inalta" si acum tv-ul functioneaza normal.. P.S. Cauza defectarii CI-ului din sursa a fost acel cond de pe finalul linii.. Editat Iunie 3, 2017 de SEBYKO_76 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum