dany_cta Postat Martie 17, 2017 Partajează Postat Martie 17, 2017 Am o sursa de PC si are marcate 5 iesiri de 18A fiecare, sa inteleg ca nu pot sa insumez sa am 1 x 80A+ ? 2 Link spre comentariu
Den Postat Martie 17, 2017 Partajează Postat Martie 17, 2017 (editat) Daca nu vrei sa o desfaci sa vezi cum este construita,daca chiar e ce scrie pe ea,,masoara firele intre ele,daca da rezistenta mica..precum scurt,e doar un singur rail general de unde se impart firele (e vb de cati amperi poate sa duca firele respective)..caz in care le poti lega linistit intre ele.Altfel e problematic.Poate a experimentat cineva.. Le.Am vazut poze pe net,chiar are current sensing pe fiecare iesire Editat Martie 17, 2017 de Den Link spre comentariu
iop95 Postat Martie 17, 2017 Partajează Postat Martie 17, 2017 E o singura iesire pe 12V. Fiecare rail tine maxim 18A iar in total nu trebuie depasit 950W pe 12V, adica 79A. Cel mai probabil, pentru functionare corecta, e nevoie de un consumator si pe bara de 5V de minim 15-20% din curentul de pe bara de 12V. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum