deejay2k1 Postat Decembrie 23, 2004 Partajează Postat Decembrie 23, 2004 mare problema mare: facut rost de resp. DS5002, facut interfata de comunicatie, setat parametrii, boot-loader-ul mi-a raspuns, dar NU pot sa incarc afurisenia de program in el nici cu ciocanul .... ramas in pana de ideiHELP :evil: Link spre comentariu
bogdanm Postat Decembrie 23, 2004 Partajează Postat Decembrie 23, 2004 Mai exact, ce (nu) face? Din cate vad asta e o ciudatenie din aia de "secure microcontroller", deci s-ar putea sa ai nevoie de o parola separata pentru fiecare bit in parte Exagerez, desigur, dar e posibil sa fie si o problema de securitate. Link spre comentariu
deejay2k1 Postat Decembrie 27, 2004 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2004 pai NU e pb. de securitate... comanda U (unlock) starge firmware-ul precedent si-ti da voie sa incarci noul program... se pare ca windoza e de vina.... sta f. prost cu timing-ul pe seriale Link spre comentariu
bogdanm Postat Decembrie 27, 2004 Partajează Postat Decembrie 27, 2004 pai NU e pb. de securitate... comanda U (unlock) starge firmware-ul precedent si-ti da voie sa incarci noul program... se pare ca windoza e de vina.... sta f. prost cu timing-ul pe serialeNu inteleg ce vrei sa spui. Windows-ul nu poate sa stea prost cu timing-ul pe seriale, pentru ca acest timing e generat prin hardware de catre controller-ul de seriala, proces independent de sistemul de operare. Sau ai vrut sa spui altceva si nu m-am prins eu? Link spre comentariu
deejay2k1 Postat Decembrie 28, 2004 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2004 .. ba chiar asta vreau sa spun .... placile de baza noi au UART-ul incorporat ori in SB, ori in SuperIO (Winbond, ITE,etc.). se pare ca din cauza windozwi, dc. nu ai un calc. cu proc bun, timing-urile sunt un pik cam vraiste. am folosit pt. experiment MTK-ul de la Dallas pe windoza si nu am reusit sa incarc firmware-ul (timeout si alte prostii de genul asta).. am reusit insa sub DOS Link spre comentariu
bogdanm Postat Decembrie 28, 2004 Partajează Postat Decembrie 28, 2004 .. ba chiar asta vreau sa spun .... placile de baza noi au UART-ul incorporat ori in SB, ori in SuperIO (Winbond, ITE,etc.). se pare ca din cauza windozwi, dc. nu ai un calc. cu proc bun, timing-urile sunt un pik cam vraiste. am folosit pt. experiment MTK-ul de la Dallas pe windoza si nu am reusit sa incarc firmware-ul (timeout si alte prostii de genul asta).. am reusit insa sub DOS Continua sa mi se para putin ciudat ce spui. Nu am avut niciodata vreo problema cu timing-urile pe seriala, pe orice fel de sistem. Acu mai e o treaba, depinde CUM folosesti seriala. Daca folosesti mecanismul standard de transmisie/receptie asta se face hardware si zau ca nu vad cum ar putea aparea probleme. Pe de alta parte, daca ai un program care se apuca sa "scrie" 1/0 pe liniile RTS/DTR sau care or mai fi ai sanse reale sa ai probleme din cauza Windows-ului, pentru ca rutinele lui de intarziere sunt departe de a fi exacte. Sub DOS (si probail sub orice alt sistem single user/single task) ai sanse ca intarzierele sa fie mult mai apropiate de realitate.PS. O rugaminte: daca ai putin timp sumarizeaza te rog ce stie sa faca microcontroller-ul asta cu facilitatile lui pentru securitate. Ca mi-e prea lene sa citesc datasheet-ul Link spre comentariu
deejay2k1 Postat Decembrie 28, 2004 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2004 "ultra secure 8051 - based microcontroller" ... adica este compatibil cu 8051, plus cateva porturi, plus securitate: programul, odata incarcat se autocripteaza, accesul la ram se face criptat si "random" ... nu poti sa scoti softul din el nici cu dalta , chei de criptare hardware pe 64 biti, transparente fata de user ....adeca nici macar eu nu stiu ce cheie de criptare foloseste ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum