bobinatorul Postat Martie 16, 2017 Partajează Postat Martie 16, 2017 Salut Ma poate ajuta cineva sau daca aveti idee cum pot face o copie a bootloaderului de pe o placa electronica? De obicei incarc eu softul (fisiere de tip .bin)insa la modelele mai vechi nu mai am fisierele iar producatorul nu mai pune la dispozitie pe motiv ca au iesit din fabricatie de prea mult timp. Acest fisier .bin contine 3 hex-uri ,un boot, si inca ceva softulete ce tin de meniu.Hex-urile le-am putul da jos cu pickit2 insa la boot nu reusesc decat sa ma conectez si sa vad comenzile rapide din help cu un terminal virtual. Am dat comanda "delf" si functioneaza (delete files) pot mai apoi sa pun bootul la loc.Insa pe mine ma intereseaza sa extrag restul de fisiere in afara de hexuri. Masinaria poate fi setata din meniu in modul XMODEM si de aceea cred ca se poate da jos softul cu comanda "recprog" dar m-am blocat. Atasez niste poze poate aveti ceva idei. Asa arata cand incarc eu fisierul .bin Dupe ce se realizeaza conexiune am in help Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum