manuconstantin Postat Martie 16, 2017 Partajează Postat Martie 16, 2017 pe ecran apare o linie orizontala neagra cam de 3 mm si la o treime de marginea de sus a rastrului.; pe osciloscop apar niste supraoscilatii atat pe tensiunile recuperate din trafo linii cat si pe tensiunile livrate de chopper; am schimbat 100uF/400v si nimic ele persista Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 16, 2017 Partajează Postat Martie 16, 2017 Pune o poza sa vedem cum arata imaginea Link spre comentariu
manuconstantin Postat Martie 16, 2017 Autor Partajează Postat Martie 16, 2017 nu reusesc sa pun o poza dar sursa pusa pe bec are supraoscilatii Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 16, 2017 Partajează Postat Martie 16, 2017 nu reusesc sa pun o poza dar sursa pusa pe bec are supraoscilatii Va salut ! Atasati o poza pe acest site-u...http://www.filehost.ro Iar apoi dati-ne link-ul catre poza dvs... Link spre comentariu
cristronic Postat Martie 16, 2017 Partajează Postat Martie 16, 2017 Eu cred ca problema este in primarul sursei.Tranzistorul mos-fet este de calitate? Link spre comentariu
adydep Postat Martie 16, 2017 Partajează Postat Martie 16, 2017 Posibil probleme in circuitul Clamp din drena Mos-Fet,si apar mici "râgâieli". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum