Vizitator dani502017 Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 Salutare! Intrebare merita tv-ul asta LG 42pc51 200 ron? problema e ca nu are imagine zice ca displayul este ok are sunet, e dus ceva pe y-sus cel putin asta a fost constatarea in service Multumesc astept pareri Link spre comentariu
winstyle Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 Dacă problema este doar la Y Sustain ,și găsești piese aici in Romania , merită chiar puțin mai mult de 200 lei . Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 Nu trebuie sa tii cont de parerea mea, dar eu unul nici pe degeaba nu las lua....... Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 (editat) fara suparare,dar o plasma nu se compara cu un lcd cand e vorba de reparat,poti ajunge sa bagi cca 250-500lei in reparatie, deci personal te sfatuiesc sa nu te complici ,sant depanatori cu experienta care nu se ating de ele,y-sus defect e boala plasmaler,y-bufere,se cam duc in serie,si dupa ce poate reusesti sa-l aprinzi sa vezi atunci dungi sau alte belele deci se adevereste ce am zis mai sus ,si nu sant sigurul sant depanatori cu experienta care nu se ating de ele Editat Martie 15, 2017 de iuliantv Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 Ok multam frumos Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum