Spotter.Cv Postat Martie 22, 2017 Autor Partajează Postat Martie 22, 2017 (editat) Sa nu mai deschid un topic separat va lansez aici o intrebare. Ma intereseaza sa aflu o impedanta rezultata din: boxa4 ohmi paralel cu 8 ohm, dupa care inseriata cu 16 ohm. Si versiunea 8 ohm paralel cu 16 ohm. Care sunt impedantele rezultate la final ?. Multumesc... Editat Martie 22, 2017 de Spotter.Cv Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 22, 2017 Partajează Postat Martie 22, 2017 E o gluma? Pt toata aglomeratia de mai sus la ce-ti mai trebuie sa stii impedanta? Oricum ar suna ca o............ Link spre comentariu
Real Minitehnicus Postat Martie 22, 2017 Partajează Postat Martie 22, 2017 Sa nu mai deschid un topic separat va lansez aici o intrebare. Adică pe la ce ore ai chiulit tu de la școală, fizică sau aritmetică (că nu putem discuta de matematică în acest caz)? N-ai prin vecini un copil de clasa aVII-a, a VIII-a? Sigur va avea un răspuns corect la dilema ta. Link spre comentariu
Spotter.Cv Postat Martie 22, 2017 Autor Partajează Postat Martie 22, 2017 Adică pe la ce ore ai chiulit tu de la școală, fizică sau aritmetică (că nu putem discuta de matematică în acest caz)? N-ai prin vecini un copil de clasa aVII-a, a VIII-a? Sigur va avea un răspuns corect la dilema ta. Ma scuzati domnul profesor de mate-fizica, am uitat ca trebuie sa retii astea toata viata. Si sa imi spui mie cati dintre aia de peste 30-40 de ani mai stiu sa rezolve exercitii de clasa V-a. Uite ca eu nu am mai retinut dupa multi ani dupa terminarea scolii. Asteprt sa ma ajute "destepti" asa ca tine. E o gluma? Pt toata aglomeratia de mai sus la ce-ti mai trebuie sa stii impedanta? Oricum ar suna ca o............ Vb. Serios, nu este nici o gluma. Am testat si nu suna chiar asa rau cum ai crede. Eu cred ca importanta este impedanta obtinuta in final, nu sa sunt inseriate sau in paralel n difuzoare. Este adevarat ca mi-a placut cel mai mult cum a sunat paralelul 8-4 ohm. Din cate am dedus de pe forum, rezulta undeva la aproape 3 ohm combinatia asta paralel 8-4 ohm. Ma interesa la cat urca dupaia daca fac un paralel cu 16 ohm iar. Si as mai avea o combinatie paralel 8 cu 16 ohm. Link spre comentariu
CBI Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 http://www.hobbytronica.ro/legarea-in-serie-si-legarea-in-paralel/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum