morocanosul Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 Problema este ca a cazut in "cap" de la aprox,50 cm ! Apare doar o linie de 2mm la distanta de 10 cm de marginea dreapta !intrebare:Merita inlocuit displayul?? Si avea doar...3 luni !! Link spre comentariu
PINTI Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 Te doare mana sa pui o poza cu el? Sau nu mai ai cu ce? Link spre comentariu
attilaa0 Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 Merita ,cum sa nu costa cat televizorul. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 (editat) Cred ca te referi doar la pretul ecranului nu si la manoperă care cine stie cat ar costa in plus. Editat Martie 15, 2017 de cipri_mury Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 Pune si tu modelul tv-ului sasiu panel led,poate are cineva pe aici!!! samsung sant zeci de modele nu avem de unde sti ce model ai tu Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 Problema este ca a cazut in "cap" de la aprox,50 cm ! Apare doar o linie de 2mm la distanta de 10 cm de marginea dreapta !intrebare:Merita inlocuit displayul?? Si avea doar...3 luni !! Acest tv-u samsung trebuie sa aiba si eu vreun model anume ca toate tv-urile de pe pamantul acesta.... Trebuie sa ne spuneti si noua de cati '' este display-ul si ce model are display-ul.... Cum asa,am si eu un tv-u samsung....model,nu,chassis nici vb....cum vreti sa va ajutam ??? 1 Link spre comentariu
morocanosul Postat Martie 15, 2017 Autor Partajează Postat Martie 15, 2017 Ma scuzati,acest lucru trebuia sa-l specific prima data,este Samsung UE 28 H 4000 AW .are 28" .(aprox.70 cm) Tinand cont ca a functionat doar 3 luni,cred ca nu se pune problema de C-uri umflate/devalorizate,teoretic ar trebui sa mearga..cu un display nou ! Intrebarea ramane...se mai merita reparatia?? (cat costa dysplayul? Manopera? Totalul=TV nou?? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 Ma scuzati,acest lucru trebuia sa-l specific prima data,este Samsung UE 28 H 4000 AW .are 28" .(aprox.70 cm) Tinand cont ca a functionat doar 3 luni,cred ca nu se pune problema de C-uri umflate/devalorizate,teoretic ar trebui sa mearga..cu un display nou ! Intrebarea ramane...se mai merita reparatia?? (cat costa dysplayul? Manopera? Totalul=TV nou?? Un tv-u ca al dvs nu costa mai mult de 1100 lei...asa ca eu va spun de pe acum sa va ganditi fff bine daca s-ar merita reparat.. Poate,poate sa aveti vreun noroc chior,daca pot zice asa...ca sa gasiti vreun display second hand care sa fie mai ieftinut asa... Dar in rest eu unul nu zic ca daca nu gasiti vreun display second hand asa mai ieftin,nu se merita reparat... Cei mai multi clienti le arunca tv-urile tot pentru aceasta cauza,adica cu display-urile sparte. Deci acum vedeti si dvs ce si cum ! O zi minunata va doresc !!! Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 Cei mai multi clienti le arunca tv-urile tot pentru aceasta cauza,adica cu display-urile sparte. Pentru cei care se ocupa cu reparatiile electronice cred ca este o mare bucurie sa le gaseasca. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 Pentru cei care se ocupa cu reparatiile electronice cred ca este o mare bucurie sa le gaseasca. Daaa,asta cam asa este ca poate sa mai ia din el sursa,placa main board..etc..etc...(in afara de display). Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 Sunt unii care folosesc pentru reparatii si/sau proiecte mai mult piese recuperate decat cumpărate dar depinde si cum iti este norocul.Vedem pe internet "munti" de deseuri electronice care pot sa contina piese funcționale in prostie. Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 Sunt unii care folosesc pentru reparatii si/sau proiecte mai mult piese recuperate decat cumpărate dar depinde si cum iti este norocul.Vedem pe internet "munti" de deseuri electronice care pot sa contina piese funcționale in prostie. Stai linistit Cipri,pe la noi nu mai arunca nimeni stiu ca se pot vinde modulele si le pun pe siteuri de vanzari,nu mai avem norocul sa gasim tv-uri aruncate la gunoi cel putin astea ced sau lcd la care se sparg diplayul Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 (editat) Unii am vazut ca pun anunturi in care precizeaza ca "adopta" diverse aparate electronice la care renunta lumea.Dar depinde si cum iti este norocul caci unii au pretenția sa le platești o suma de bani, dar atunci evident ca trebuie sa verifici mai intai respectivele aparate. Editat Martie 15, 2017 de cipri_mury Link spre comentariu
Daria Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 Caut display tv samsung curbat ue55nu7302kxxh are cineva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum