florinmarinoiu Postat Martie 14, 2017 Partajează Postat Martie 14, 2017 (editat) Buna seara. Recent am intrat in posesia acestui aparat de radio.A avut ata de scala rupta,lipsa indicatorul de acord si destul de murdar la interior-a avut goange de bucatarie in urma cu ceva timp....Nu pare sa se fi umblat in reglaje. La punerea in functiune se auzea foarte slab.Am schimbat toti condensatorii electrolitici si aparatul a prins viata. Problema este ca nu am gasit nimic despre el pe net.Sau nu am cautat cum trebuie. Ceva poze: As vrea ceva informatii despre acest aparat. Editat Martie 14, 2017 de florinmarinoiu Link spre comentariu
dacos Postat Martie 19, 2017 Partajează Postat Martie 19, 2017 Pare japonez de anii 80 dupa difuzor si felul in care e bobinata ferita. Probabil o marca no-name pentru vreun supermarket.. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Martie 19, 2017 Partajează Postat Martie 19, 2017 Mai degraba inceputul anilor '70, dupa designul carcasei, butoanelor si aspectul componentelor electronice. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum