Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Scriere DVD cu NERO 7 Premium

surubarila

Postări Recomandate

Sanatate permanenta ! Am scos dintr-un telefon cateva filmari .mp4 si vreau sa le scriu pe un DVD "redabil" pe un player obisnuit.Aici am gasit info. despre cum se face http://videotutorial.ro/cum-se-face-un-dvd-video-din-diferite-fisiere-video-cu-nero/ Nero e cu licenta.La pasul-adauga fisiere video , selectez toate .mp4 (copiate in laptop) apoi open si ramane asa.Am asteptat 35/40 minute fara rezultat.Ce am gresit ? Multam !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• surubarila

8

• buleu_alexandru

2

• FLORIN IORDACHE

1

• maryuss2011

1

Top autori în acest subiect

nu am inteles exact.

Cand apasati pe Open se blocheaza, sau dupa ce ii si spuneti ce fisiere vreti sa adaugati ?

Daca se blocheza cand incercati sa le adaugati:

Posibil sa fie activata vreo optiune pentru imbunatatirea compatibilitatii fisierelor video cu playere

Ca sa faca asta programul trebuie sa analizeze acele fisiere. Daca nu ma insel acela este momentul in care face lucrul acesta.

Fie nu ii place ceva la acele fisiere, fie poate ca ar rezolva problema un restart la laptop.

Link spre comentariu

Scuze ca n-am explicat mai bine.E cum ati intuit dvs. : selectez fisiere , apas OPEN si se blocheaza.Apare cercul ala mic si tot "invarte" doar cu End Task pot sa-l opresc.Ce nu i-ar placea la acele fisiere (ruleaza normal cu un player din laptop) ?

Editat de surubarila
Link spre comentariu

ce Windows folositi ?

ati incercat totusi si un restart ?

Din cate stiu mai mult de cateva minute nu ar trebui sa dureze operatiunea de adaugare a fisierelor.

Eventual sa incercati cate un fisier

Editat de buleu_alexandru
Link spre comentariu

Eu a-si zice sa lasati pe nero 7 in pace si sa incercati de la nero 8 in sus.... :reytre

Pentru ca nero 7 este mai mult pentru wind....mai vechi,adica cum ar fi : wind....xp si care nu prea functioneaza de la wind.....7 in sus....

O seara minunata va doresc !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Vezi ca si .avi ala e doar un container, nu e obligatoriu ca fisierul rezultat sa fie redat de playerul standalone.

Dupa ce am facut conversia tuturor filmuletelor in .avi le-am "incarcat" in Nero apoi am editat meniul , titlul , melodia de inceput etc. si le-am scris pe DVD.A durat vreo ora dar a iesit , pe doua player-e diferite a fost redat si e OK.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări