POLAKU2002 Postat Martie 14, 2017 Partajează Postat Martie 14, 2017 Buna ziua....cuptorul asta personal ma trimite in pensie....am gasit fuzibilul ars....l-am schimbat dar nu incalzeste....am schimbat dioda,magnetronul ,condensatorul...degeaba....am 220v ce vin pe transformator pe care lam verificat si pare ok....nu mai am solutii... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 14, 2017 Partajează Postat Martie 14, 2017 Poate traful nu scoate tensiunea inalta necesara magnetronului. Cam ala mai ramane in ecuatie. Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Martie 14, 2017 Autor Partajează Postat Martie 14, 2017 am pus un magnetron functional si a plecat.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 14, 2017 Partajează Postat Martie 14, 2017 Si dupa ce a plecat ce s-a mai intamplat? Ai asezat bine ghidul de unda? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 14, 2017 Partajează Postat Martie 14, 2017 Siguranta o mai are intreaga? Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Martie 15, 2017 Autor Partajează Postat Martie 15, 2017 am pus un magnetron cu ghidul de unda modificat tinind cont ca era ars...vad ca funtioneaza normal acum... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum