Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Grunding 40VLE 6120 BF

ionel sm

Postări Recomandate

Displayul e cu inceput de sfirsit, adica la una din parti dreapta sau stinga, dar cred ca se poate remedia, ce tip de display si t-con are tv-ul?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Nu pot afla deocamdata.Este la un prieten in Germania care lucreaza acolo.L-as pune sa-l desfaca dar cine stie ce face.pe acolo.

In principiu ar merge rezolvat, eu am facut la un grundig led asemanator, dar depinde ce display si t-con are, bineinteles trebuie si putina pricepere, altfel mai rau o sal strice.........

Link spre comentariu

Nu pot afla deocamdata.Este la un prieten in Germania care lucreaza acolo.L-as pune sa-l desfaca dar cine stie ce face.pe acolo.

...in cazul asta cred ca nu merita reparat, nu stiu exact in ce zona se afla prietenul dvs., dar in Germania cu 30E-50E , poti cumpara altul perfect functional !!!

Link spre comentariu

Dar ai vazut ce anume se poate cumpara cu 30-50 de euro si ce stie acest Grundig? Nu au termene de comparatie. Sa fim seriosi. E ca si cand l-ai sfatui sa nu-si mai repare masina, ca gaseste bicilete mai ieftine.

Editat de myshyk
Link spre comentariu

Dar ai vazut ce anume se poate cumpara cu 30-50 de euro si ce stie acest Grundig? Nu au termene de comparatie. Sa fim seriosi. E ca si cand l-ai sfatui sa nu-si mai repare masina, ca gaseste bicilete mai ieftine.

..nu m-am uitat exact la performantele acestui TV, dar am adus destule din Germania la preturile mentionate (poate chiar mai jos la diag.mici)si pot spune ca sunt tv-uri destul de bune. Daca esti foarte pretentios, poti scoate ceva in plus din buzunar...., reparatia cat ar costa ?

Editat de cornel1962
Link spre comentariu

...cred ca ai inteles gresit, nu ma intereseaza aproape deloc acest tv, in conditiile in care ar fi defect panelul,...restul devine nuLLL si asta pentru orice TV. Este o opinie a mea si nu inteleg de ce atata dezbatere pe tema asta, ...pe proprietar poate nici nu-l intereseaza, O zi buna sa ai !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări