florianmro Postat Martie 13, 2017 Partajează Postat Martie 13, 2017 Detin acest model de telefon de 3 ani si ceva , obtinut prin contract la o companie de telefonie mobila . Foarte multumit de el , folosit intensiv ,in aceasta perioada l-am supus la peste 1500 de cicluri de reincarcare poate mai bine. Acum vreo 2 luni a inceput sa ma lase bateria originala în sensul ca brusc se inchidea aparatul chiar daca afisa un grad de incarcare de 30 % al bateriei ,deci se cerea inlocuirea ei . Asociat cu aceasta problema a mai fost si cea legata de portul micro usb . Nici acesta nu mai realiza legatura telefonului cu cablul de alimentare in mod corespunzator . Prin urmare amandoua problemele au fost rezolvate prin inlocuire . Acum in schimb a aparut alta problemma . Telefonul se incarca greu .Daca lucrez cu el conectat la priza de abia tine pe loc procentajul de incarcare ,daca nu chiar scade . Acest fenomen nu il aveam cand telefonul se incarca coespunzator . Puteam lucra , cu luminozitatea la maxim dar se si incarca bine in acelasi timp Care ar putea fi problema ? Resoftare ? Cateva opinii as dori inaimte de a ma duce cu el la service , probabil chiar la Samsung Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 13, 2017 Partajează Postat Martie 13, 2017 baterie neoriginala . flexul usb la fel . Link spre comentariu
florianmro Postat Martie 13, 2017 Autor Partajează Postat Martie 13, 2017 E drept ca nici una din cele 2 nu sunt de origine ,m-am gandit si eu la aceasta cauza Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 13, 2017 Partajează Postat Martie 13, 2017 Nu umbla la telefon , cauta si pune piese originale si o sa fie din nou ok . Link spre comentariu
dorofteius Postat Martie 13, 2017 Partajează Postat Martie 13, 2017 Daca incarcatorul este Ham Ham, se comporta exact la fel. Cu incarcatorul de telefon china ( allview), exact asa se comporta si S4 si S6 - le, in cazul meu. Link spre comentariu
florianmro Postat Martie 13, 2017 Autor Partajează Postat Martie 13, 2017 (editat) Nu sunt probleme cu incarcatoarele , toate sunt de 2.1A atat de casa cat si de mașină, aceleasi incarcatoare cu care incatcam si inainte de a aparea problema. Nu se gestionează corect incarcarea . Editat Martie 13, 2017 de florianmro Link spre comentariu
dorofteius Postat Martie 13, 2017 Partajează Postat Martie 13, 2017 Atunci crede-l pe colegul razvan-l1100 % are dreptate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum