cristybadea Postat Martie 13, 2017 Partajează Postat Martie 13, 2017 Am gasit pe net ca acest tv ar avea sasiul PTLM 04-1[20AL] dar aici este vorba de altceva,deosebirea fiind ca acesta nu are multifunctional ci procesor plus jungla.Procesorul nu stiu exact ce este pentru ca are lipita o tablita pe el dar as putea spune ca ar fi unul din seria ST ca la 11ak30 sau beko iar jungla este STV2248H.Problema acestui sasiu este ca,la cautare programe (cablu) arata ca ar gasi canalul respectiv (linii orizontale pe un fond curat)dar nu se opreste pe post si nu este sunet.Ar fi ca si cum nu ar cauta programele in PAL ci in NTSC dar,in meniul lui nu am gasit o asfel de optiune.Proprietarul l-a adus de la oras unde,de asemenea a fost folosit timp destul de indelungat tot pe cablu.Ce as putea face mai departe?multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 13, 2017 Partajează Postat Martie 13, 2017 CAFul este ok?Incearca sa il opresti manual pe un program sa vezi ce face. Link spre comentariu
cristybadea Postat Martie 13, 2017 Autor Partajează Postat Martie 13, 2017 CAF-ul cred ca este ok.Cu,,cautare manuala si reglaj fin am incercat si acelasi lucru,La reglaj fin pe una din capetele canalului tinde pentru putin timp sa aiba ceva sunet. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 13, 2017 Partajează Postat Martie 13, 2017 Poate nu sincronizeaza atunci.Schimba jungla sa vezi Link spre comentariu
Vizitator derek33111 Postat Mai 13, 2018 Partajează Postat Mai 13, 2018 Salutare! Am si eu un astfel de TV , acelasi model Platinum 21 RML QTXT, perfect functional dar fara telecomanda. Eu il butonez dintr-o telecomanda universala PILOT programabila , am gasit vreo 4 coduri care i se potrivesc desi modelul asta nu este in lista ei. O am de prin anul 2000. In fine. Ma intereseaza cum pot activa modul RGB (scart) , vroiam sa testez ceva pe scart . Pe schema lui scrie clar YUV si RGB nu pot functiona simultan doar unul dintre ele. Probabil ca din telecomanda lui originala are vreo optiune pe undeva, sau stie cineva de unde se shimba modurile astea. Dac bag pe scart ceva un video, un dvd etc apar niste dungi rosii, verzi si bineinteles albastre :) verticale groase cam de 2 - 3 cm care se repeta pe tot ecranul. Din telecomanda pilot pot face doar functiile V +/- P +/-, SLEEP, On/Off, Information, Menu cu Picture si toate cele TV/AV, Mute etc dar nu am gasit nicaieri RGB/YUV. Pe schema daca ne uitam are la pinul 45 al integratului TDA 9361 ps comada de switch RGB/YUV. O atasez mai joz. Banuiesc ca manual nu se poate schimba ceva ci doar din telecomanda. Daca aveti vreo sugestie ... Multumesc anticipat!!! Platinium.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum