78ATI Postat Mai 11, 2007 Partajează Postat Mai 11, 2007 Buna tuturor! Am nevoie de un "PIC" de ajutor. Doresc sa realizez un proiect, in care este implicat un pic 12F sau 16F. Vreau sa stiu de exemplu pentru 16F629A, cum pot salva 3 variabile (A,B,C) distincte? Mai precis, doresc ca aceste valori sa raman stocate in memorie (EPROM), iar daca doresc sa le modifica sa se poata suprascrie de la un buton de exemplu. Un exemplu de scriere/suprascriere/rescriere a datelor mi-ar fi super de folos! Sau...ca alternativa doresc o sugestie sau o recomandare cum as putea face o astfel de salvare a variabilelor / datelor, astfel incat dupa restabilirea tensiunii de alimentare a PIC, acesta sa poata citi respectivele valori! *mentiune: Variabilele vor fi numere: nr max 99 Va multumesc![/b] Link spre comentariu
cirip Postat Mai 12, 2007 Partajează Postat Mai 12, 2007 Ai la linkul asta folosirea EEPROMului intern la picurile mid range, inclusiv scrierea si citirea: http://ww1.microchip.com/downloads/en/D ... 31007a.pdf Sper sa-ti fie de folos. Cirip Link spre comentariu
78ATI Postat Mai 13, 2007 Autor Partajează Postat Mai 13, 2007 Super documentatia! Acum incerc sa "implementez" informatiile!Iti multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum