alinstegaru Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 (editat) Filamentele celor doua lampi,6n1p,consuma cam 1,25A. La mine asa-i consumul si as recomanda infasurarea pentru 2,5A. Cred ca este de ajuns priza meniana dar nu inteleg de ce trebuie sa pui doua redresoare in paralel. Una este mai mult decat suficienta,avand curentul cu 80% mai mult decat este necesar. Editat Mai 2, 2017 de alinstegaru Link spre comentariu
Alexandru Savin Postat Mai 2, 2017 Autor Partajează Postat Mai 2, 2017 Salutare, Da, ai dreptate, ma gandeam sa fie ceva cu alimentare separata pe fiecare canal, dar avand aceeasi infasurare pe traf, nu cred ca e mare branza... Ceva recomandari? Spor, Alex. Link spre comentariu
alinstegaru Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 (editat) Recomandari vis-a-vis de...? Gasesti mai multe detalii aici http://pentodaforum.ro/viewtopic.php?f=76&t=130 Editat Mai 2, 2017 de alinstegaru Link spre comentariu
Alexandru Savin Postat Mai 2, 2017 Autor Partajează Postat Mai 2, 2017 Vis-a-vis de intrebarea mea! Link spre comentariu
alinstegaru Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Cu alimentarea separata? Nu-i cazul. Link spre comentariu
Alexandru Savin Postat Mai 2, 2017 Autor Partajează Postat Mai 2, 2017 Super, merci de raspuns. Link spre comentariu
alinstegaru Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 (editat) Faci o simpla ramificatie cam asa. Editat Mai 2, 2017 de alinstegaru Link spre comentariu
Alexandru Savin Postat Mai 2, 2017 Autor Partajează Postat Mai 2, 2017 (editat) Salut, Mai repede asa... dar adaptat schemei mele. Merg pe redresare cu tub, am pitici mei la mansarda care vor o aroganta sa nu am semiconductori in amplif' Adaptat la curentul mic consumat si fara edcor, Hammond... la asta ma refer. Editat Mai 2, 2017 de Alexandru Savin Link spre comentariu
alinstegaru Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 E ok,n-are prea mare importanta chestia cu alimentarea Izoleaza bine traful de alimentare ca o sa se auda ca dracu' in casti si mare grija cu legaturile de masa,ca de acolo poti asculta o frumusete de brum. Link spre comentariu
Alexandru Savin Postat Mai 10, 2017 Autor Partajează Postat Mai 10, 2017 Salutare, Are cineva foaia de catalog pentru lampa redresoare 6t5s? Multumesc, Alex. Link spre comentariu
Alexandru Savin Postat Mai 12, 2017 Autor Partajează Postat Mai 12, 2017 Salutare, Tot ma invart in jurul schemei de alimentare, am incropit ceva dar nu stiu daca este bine, am nevoie de ajutorul vostru. Am zis asa 2x200Vac cu priza mediana inseamna 280Vdc. -10V caderea de tensiune pe tubul redresor, -2x10v pe fiecare soc, raman 250V!?!? Multam' Alex. Link spre comentariu
alinstegaru Postat Mai 12, 2017 Partajează Postat Mai 12, 2017 Uite un mic sof care te poate ajuta in configurarea unei scheme de alimentare. Iti ofera date suficiente in ce priveste tensiunile rezultate dar si riplu,ajutandu-te sa alegi corect valorile conzilor de filtraj. http://www.duncanamps.com/psud2/ Iata si formulele de baza de care o sa ai nevoie atunci cand trebuie sa stabilesti anumite valori de tensiune,curent,rezistenta. Link spre comentariu
Alexandru Savin Postat Mai 13, 2017 Autor Partajează Postat Mai 13, 2017 Salutare, Fain softul, deja ma joc cu el. Cum stabilesc ''rezistenta'' amplificatorului de casti? Sau sa simulez cu o rezistenta infinit de mare? Eu am ajuns la 16.7kohm. Nu ma intrebati cum Spor, Alex. Link spre comentariu
alinstegaru Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 Pui o valoare de rezistenta care să tragă curentul consumat de amplif. Vezi în cercul ăla formUla; ) Stânga jos. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum