vergil Postat Martie 12, 2017 Partajează Postat Martie 12, 2017 Buna seara . Nu reusesc sa fac sa functioneze aceasta camera . Inainte functiona bine pe w/7/32 . Acum , dupa ce am reinstalat windowsul ,(acelasi) , se instaleaza camera , dar la deschidere apare ca in imaginea atasata .Am CD-ul cu driverul original . Nu vede nici o imagine . Am instalato si pe laptop si acolo merge , cu acelasi windows . Eu am nevoie de ea aici , si nu reusesc nicicum Am Antivirus ESET smart securiti 9 . Sa fie din cauza lui . ? Sau trebuie ceva codecuri instalate ? Dar inainte cum naiba a functionat ? Orce solutie este binevenita Va multumesc . Link spre comentariu
vergil Postat Martie 13, 2017 Autor Partajează Postat Martie 13, 2017 Nu are nimeni nici o idee ? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 13, 2017 Partajează Postat Martie 13, 2017 Nu are nimeni nici o idee ? Daca vreti sa va ajut eu,atunci dati-mi un mp... Astept !!! Link spre comentariu
vergil Postat Martie 13, 2017 Autor Partajează Postat Martie 13, 2017 Multumesc domnule Florin . Am reinstalat windowsul , si mwrgw perfect , cu CD-ul original Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 13, 2017 Partajează Postat Martie 13, 2017 Multumesc domnule Florin . Am reinstalat windowsul , si mwrgw perfect , cu CD-ul original Aaaa,deci acum functioneaza fara probleme,nu??? Atunci inseamna ca nu a copiat vreun fisier din windows...care avea nevoie camera de el si nu il gasea in windows pe acest fisier... Asa cred eu,dar acum nu stiu sigur,sigur daca o fi chiar asa... Link spre comentariu
vergil Postat Martie 14, 2017 Autor Partajează Postat Martie 14, 2017 Cred si eu ca ceva sa intamplat la instalarea anterioara . Acum este ok. Numai de bine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum