sesebe Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 1Mpts pe canal, 2 canale = 2Mpts Link spre comentariu
maxente Postat Martie 16, 2017 Autor Partajează Postat Martie 16, 2017 Dece nu-ti iei un Siglent SDS1072CML+ - este cel mai mic din serie dar foarte bun. Are 1Msample memorie. L-am butonat si merita banutii. Daca spui ca l-ai avut pe mana, l-ai butonat si zici ca e interesant, cred ca o sa merg pe mana ta, mai laes ca are si memorie decenta Link spre comentariu
maxente Postat Martie 28, 2017 Autor Partajează Postat Martie 28, 2017 Mai revin cu o nelamurire. Ce inseamna Waveform math functions:+, -, *, /, FFT ? Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 Functii matematice intre canale (si nu numai dar nu stiu exact pt acesta). De exemplu: daca ai pe un canal tensiunea si pe un canal curentul facind inmultirea lor poti vizualiza pe ecran si puterea instantaneie, sau daca ai pe un canal sursa la High Side si pe un canal Grla la High Side poti vizualiza comanda pe grila facind diferenta (nu ai voie sa conectezi masa sondei decit la masa montajului nu in punctul dintre cei doi tranzistori) FFT este fourier analizor spectral - cam primitiv chiar si la osciloscoape de +30KEuro asa cca nu cere prea mult de la el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum