Vizitator Postat Martie 12, 2017 Partajează Postat Martie 12, 2017 (editat) S-situl de sarpe este de la compresia la 128kBps a aparatului si a ALC-ului (automatic level control), in realitate e lin si curat ca apa. Aparatul este un Nikon AW-100. http://www.nikonusa.com/en/nikon-products/product-archive/compact-digital-cameras/coolpix-aw100.html Editat Martie 12, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Spotter.Cv Postat Martie 12, 2017 Partajează Postat Martie 12, 2017 (editat) Ca boxele nu se pun jos in colt, e alta poveste. Jos pe podea nu. Eu din cate stiu difuzoarele trebuie sa fie la nivelul de ascultare(urechilor). Cat despre coltul camerei, eu am o alta parere, acolo dau cel mai bun randament boxele, ca doar nu le urci in tavan sau le pui in mijloc. Desi pe tavan le mai au cate uni cocotate precum televizoarele sus pe perete. Editat Martie 12, 2017 de Spotter.Cv Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 12, 2017 Partajează Postat Martie 12, 2017 Eu țin boxele pe podea . Total întâmplător , difuzoarele sunt poziționate la nivelul urechilor , daca stai pe canapea . Una dintre incinte este în coltul camerei ... din motive de spatiu disponibil . Asta e viata , exact pe dos decât idealul acustic. Dar eu sunt mulțumit . Link spre comentariu
q_acdc Postat Martie 13, 2017 Partajează Postat Martie 13, 2017 Difuzorul lui este Monacor SPH 220 HQ. Nici eu nu imi dadeam seama despre ce difuzor din semnatura vorbeste individul. El crede ca lumea cunoaste orice cod inscris pe difuzoare, ca lui i-a fost lene sa scrie marca si modelul. Cuvantul GHP iti spune ceva?(spor la lectura) Link spre comentariu
garcea85 Postat Martie 13, 2017 Partajează Postat Martie 13, 2017 Felicitari Claudiu! In primul post pomeneai ceva si despre filtre... ceva detalii ar putea fi de ajutor unor useri. Auditii cat mai placute! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 13, 2017 Partajează Postat Martie 13, 2017 Salut si mercic de cuvinte frumoase, filtrele le-am facut in functie de difuzoare, nu se potrivesc la altceva. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 13, 2017 Partajează Postat Martie 13, 2017 Adica sint confidentiale........... Iti poti da seama de multe uitindu-te la niste filtre chiar daca sint facute pt alte difuzoare (si cutii as adauga). Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 13, 2017 Partajează Postat Martie 13, 2017 (editat) Nu sint confidentiale deloc. Insa ce am facut eu sint pentru difuzoarele respective, nu cred sa fie vreun alt coleg forumist care sa aibe exact aceleasi difuzoare (diful de bass si tweeterul pe ferofluid) in exact aceleasi incinte. Plus ca nu vreau sa ajungem la "dezbaterile clasice", de ce condensatori d'aia, ca ailalti sint mai buni, de ce bobine cu sirma de 1,5, de ce aia, de ce ailalta... Editat Martie 13, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
ldoctoru Postat Martie 13, 2017 Partajează Postat Martie 13, 2017 (editat) Daca folosesti niste casti capabile, iti vei face o idee despre ce si cum suna, pentru aia este filmarea, pentru cei ce sint interesati sa auda it mai real ce a inregistrat acel aparat foto. Aveam siglele alea de JBL, si am zis sa le folosesc, siglele de Heco nu erau pe masca cind am intrat in posesia lor. Sigle LECO, ar trebui sa imi faca cineva, si cum imi place foarte mult contrastul intre portocaliu si negru, asa vor ramine. Poftim sigla domnule` Leco Editat Martie 13, 2017 de ldoctoru Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 13, 2017 Partajează Postat Martie 13, 2017 Foarte frumoasa, dar trebuie facuta pe material ca la boxele PRO... Nu ma pricep la asa ceva si nici nu am cu ce sa fac... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 14, 2017 Partajează Postat Martie 14, 2017 Un mic raspuns in frecventa de la 150Hz in jos, la citiva wati, o singura incinta, cu ocazia asta "vedem in timp real" si frecventa fundamentala pe care "o auzim" (cine are niste casti capabile de 15-20Hz in sus) fara nicio corectie, totul pe 0: Link spre comentariu
[i_unit] Postat Martie 14, 2017 Partajează Postat Martie 14, 2017 -20db la 20hz, dar tare greu cu obiceiurile astea cu filmatul. Presupun ca e nearfield. Daca ai microfon,cauta holm. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 14, 2017 Partajează Postat Martie 14, 2017 (editat) N-am microfon, e filmat cu telefonul, corectat, nivelul devine mult mai uniform. Important este ca imi place mie cum suna, intr-o camera de 3,20/2,80. Vezi ca nivelul general e pe la -10db, masuratoarea este facuta asa de amuzament, in cele mai proaste conditii... Editat Martie 14, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
[i_unit] Postat Martie 14, 2017 Partajează Postat Martie 14, 2017 Am spus si ieri ca daca tie-ti place, restul nu conteaza. Dar daca vrei sa demonstrezi ceva cuiva, cauta un microfon si un soft potrivite pt treaba asta, nu mai incerca cu metode complicate si mai putin relevante. Pe mine nu ma intereseaza daca boxele tale reproduc 20hz si la cati db atenuare, dar pt cei care au intrebat, ar putea fi edificator. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 14, 2017 Partajează Postat Martie 14, 2017 (editat) Nu sint confidentiale deloc. Insa ce am facut eu sint pentru difuzoarele respective, nu cred sa fie vreun alt coleg forumist care sa aibe exact aceleasi difuzoare (diful de bass si tweeterul pe ferofluid) in exact aceleasi incinte. Plus ca nu vreau sa ajungem la "dezbaterile clasice", de ce condensatori d'aia, ca ailalti sint mai buni, de ce bobine cu sirma de 1,5, de ce aia, de ce ailalta... De obicei pe schema filtrelor nu se precizeaza ce tip/supplier de condesatori se foloseste si nici ce diametru are sirma de la bobine. De obicei se noteaza daca este film sau electrilitic, iar la bobine se noteaza rezistenta DC pt a fi inclusa in calculul filtrelor (eventual daca este realizata pe miez de ferita, de tole sau fara miez). Dezbaterile de care amintesti sint numai niste mofturi si daca te temi asa de tare de ele dece ai mai creat topicul? Vrei sa te lauzi cu ceva - foarte bine - dar fa-o documentat si cu argumente de necontestat. Boxe sint tot un proiect comercial? Cu amplificatoarele am inteles ca sint proiecte comerciale si au schema confidentiala dar si boxele....?!?!.... Modelele exacte ale difuzoarelor sint si alea tot confidentiale? Cu schema m-am convins, nu-i confidentiala dar nici nu este prezentata, tot confidentiala se cheama. Editat Martie 14, 2017 de sesebe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum