spinach Postat Martie 11, 2017 Partajează Postat Martie 11, 2017 Utilizez un comutator rotativ , 12 pozitii , diamtru 20mm , distanta intre contacte 0.8mm . Contactele sint din ceva galben ; reclama ca ar fi aurite . Frecventa max 20 mhz , impedanta uzuala 1 Mom ;capacitate uzuala 20 pf . Vreau sa ung contactele si nu stiu cu ce . Am incercat cu ulei siliconic , dar se scurge ; trebuie o vaselina . Cu ce as putea sa ung contactele , ca sa nu se oxideze , sa nu deranjeze impedanta si capacitatea . Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 11, 2017 Partajează Postat Martie 11, 2017 Parerea mea sa nu le ungi.Cu orice le vei unge daca nu e capsat va aduna praf acolo si va fi mai rau. Link spre comentariu
PINTI Postat Martie 11, 2017 Partajează Postat Martie 11, 2017 Daca sunt aurite,lasa-le asa cum sunt. Eventual poti unge numai lagarele comutatorului. @dan cod are dreptate. Nu este capsulat, atunci se va depune praf. Link spre comentariu
ex.escu Postat Martie 11, 2017 Partajează Postat Martie 11, 2017 Pentru contacte aurite e recomandat spray-ul Deoxit Gold,e cam scump dar e printre cele mai bune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum