Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bootloader fail pe Arduino Uno

stone100

Postări Recomandate

• Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

De ce 12 randuri? Unul ajunge.

Editezi boards.txt, copiezi unul din modelele existente cu 328p intr-unul nou si modifici linia cu procesorul din 328p in 328.

Si pentru ca asta ai si poti testa, eu as incerca totusi cu uno.

Linia de modificat ar fi (Arduino 1.6.8):

uno.build.mcu=atmega328p

in

uno.build.mcu=atmega328
Link spre comentariu

am facut modificarea din 0x0F in 0x14 , in versiunea 1.0.6 . Am dat bootloader cu optiunea lui arduino pro , folosea tot un 328 , a palpait de nebun Rx si Tx , crezand ca s-a pus bootloader-ul . acum am scos cipu original si l-am inlocuit cu asta nou , pe 1.0.6 dadea o eroare , am zis sa il schimb pe 1.6.13 wsa vad daca o ia. Iau cel mai simplu sketch , blink led pe D13 , pe upload se incarca, si sta , sta ,sta iar la final , ce sa vezi ..... http://imgur.com/a/ZUr94

Link spre comentariu

a mers , va multumesc tuturor

am facut in felul urmator , in momentul cand schimbi din boards 0x0F in 0x14 inchizi si salvezi documentul , dar NU se inchide si IDE imediat dupa salvare , se "buteaza" fara probleme , iar dupa ce termina , intru din nou in fisierul boards si schimb inapoi semnatura originala al lui 328P.

ma prostesc , era din avrdude

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări