Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Depanari radio-tv

Vizitator cata82

Postări Recomandate

@elmar

Nici Facebook nu este prietenos. Mie mi-au desfiintat mai multe conturi, pentru ca am postat la mai multe ziare ceva ce nu le-a convenit doctorilor. Am un dinte contra lor, recunosc, dupa cate am patimit cu copilul prin spitale si n-au fost in stare sa puna diagnosticul corect si sa-l trateze. Sunt slab pregatiti si neomenosi (nu te baga in seama daca n-ai bani sa le umpli buzunarele).

Partea cea mai nasoala este ca la majoritatea ziarelor ai voie sa postezi ceva numai prin intermediul Facebook. Daca iti desfiinteaza contul, iti dispar toate comentariile. Pe forumurile obisnuite ti le sterg doar pe alea "neconforme". Mai mare cenzura ca asta nu s-a vazut decat la regimurile dictatoriale (comuniste, etc).

Am mai observat ca forumurile au cam aceeasi organizare, aceleasi reguli, moderatori ca cei de pe elforum, grafica asemanatoare. Este imposibil sa nu te gandesti ca in spatele afacerii stau "serviciile" (alea mondiale). care fac sondaje, iau temperatura si presiunea, pH-ul din cazan. Prin forumuri se stabilesc "parametrii de reactie", sa nu devina reactia autocatalitica si exoterma, sa duca la chestii necontrolabile.

In legatura cu depanarea radio-tv (telefonie mobila, laptopuri si monitoare, etc) lumea se fereste sa dea date concrete (legate de profit, tarife, surse de aprovizionare cu piese ieftine, etc) pentru se teme de ANAF, de gunoaiele din politica, de toti care vor sa se cocoațe pe spinarea celor care muncesc cinstit. Daca oala este acoperita, nu dau mustele in ea.

Editat de VAX
Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN
Vizitator UN CETATEAN

Pai m-ai luat ca de pe ogor!

Auzi, tu ai impresia ca alea 12k de postari ale mele is facute la bodega sau cum?

Daca tot iti permiti sa fii sarcastic atunci o sa te rog sa nu ma insulti explicandu-mi notiuni elementare.

Nici macar nu te-ai uitat in pdf-ul mosfetului propus de mine, ai fi observat ca Rds-On este cam jumatate din cel al mosfetului original, iar Ciss-ul este cam acelasi ( capacitatea in poarta ). Insa in cazul de fata am mari indoieli ca astea au facut diferenta, am zis-o deja in repetate randuri ca suspectez timpii de comutatie si sarcinile in porti, ca si cauze ale unor pierderi in comutatie mult mai mari, motivul fiind probabil driverul defect, o sa-l comand si-l voi inlocui, si comand si mosfetii aia, nu mai astept opinii pertinente, e clar ca nu vor veni...

PS: In caz ca cineva isi imagineaza ca m-as inbogati eu din depanarea asta, regret ca trebui sa va deziluzionez, si asta e unul din multele cazuri in care manopera este zero, pentru mine este o provocare, nu o oportunitate de castig. Am facut munca voluntara de multe ori, si cu siguranta o voi mai face, nu totul se rezuma numai la bani.

Link spre comentariu

Am impresia ca-i fix invers, am facut o propunere de inlocuitor in speranta unor pareri pertinente iar tu fara ca macar sa te uiti pe specificatiile mosfetului propus, ai insistat ca nu-i bun altceva decat originalul, ca n-are capacitate si rds-on si alte minuni, am incercat sa-ti explic parca de 2 ori ca propunerea statea mult mai bine la rds-on si la timpi, iar la capacitati si sarcini era similar cu originalul... degeaba am facut-o.

Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN

Asta am zis eu prima data,a fost postat noaptea tarziu,si eram cam obosit,

Atunci eu va urez succes,ca capacitatea de poarta adica grila la mos e foarte importanta cand el se blocheaza,adica la u drena/sursa saturatii,cand tranzistorul conduce.

Ca sa ma exprim mai bine aici e doi factori rezistenta drena/sursa la saturatie si capacitatea de grila/poarta.

Tranzistorul poate avea o capacitate mica la poarta ,dar o rezistenta mai mare la u drena/sursa saturatii,si atunci nu-i bine ca apar nasoale,adica tranzistorul se incalzeste la fiecare trecere in conductie pana ce jonctiunile se strapunge.Nu stiu daca m-ati intales,eu va doresc succes1

Asta a raspuns Marian

Auzi, tu ai impresia ca alea 12k de postari ale mele is facute la bodega sau cum?

Sa ma iertati,Doamne fereste nu vreau sa o spun cu pacat,departe de mine gandul asta,dar sentimentul de frustrare e periculos,si cand se infunda cosul si fumurile se urca la mansarda,fereasca Dumnezeu de ce se poate intampla.

Si topicul complet cu problema http://www.elforum.i...-focal-fp-1800/ .Eu am conturi si pe alte forumuri,dar ce-am patit aici,nu mi s-a mai intamplat niciodata.

Editat de UN CETATEAN
Link spre comentariu

Pe langa faptul ca refuzi cu incapatanare sa accepti ca propunerea mea era foarte bine documentata si argumentata, mai esti si impertinent...

Vorba lui Validae, cu anumite personaje nu poti discuta.

Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN

Nu,pe tine te-a deranjat foarte tare ca ti-am spus asa babeste,cum functioneaza mosul.Probabil ca ti-am ranit orgoliul de mare electronist(asa mi-au zis si m-au avertizat in privat unii colegi de forum,ca esti foarte orgolios si periculos).Dar eu ti-am vorbit frumos si politicos,martorii sunt postarile mele.Eu n-am decat 119 postari,nu 12K.

Editat de UN CETATEAN
Link spre comentariu

Fireste ca m-a deranjat teoria chibritului, nu era nici necesara si nici la subiect pentru ca habar n-aveai ce am propus eu!

PS: Daca tu crezi ca ma impresionezi cu zvonurile tale cum ca vorbeste nu stiu cine, nu stiu ce despre mine, te inseli. Nu ma priveste parerea altora despre mine, e dreptul lor sa creada fix ce vor, de aia e democratie.

Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN

Fireste ca m-a deranjat teoria chibritului, nu era nici necesara si nici la subiect pentru ca habar n-aveai ce am propus eu!

PS: Daca tu crezi ca ma impresionezi cu zvonurile tale cum ca vorbeste nu stiu cine, nu stiu ce despre mine, te inseli. Nu ma priveste parerea altora despre mine, e dreptul lor sa creada fix ce vor, de aia e democratie.

Eu te-am citit imediat,pe tine te-a deranjat ca esti orgolios,si traiesti din frustrari.In fata tastaturii te poti elibera,si te-ai eliberat pe mine,care am vrut sa te ajut.Probabil esti singur,si eliberarea o gasesti in fata monitorului.Mare pacat este sa te eliberezi si de altele pe monitor https://www.google.es/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjZzN3d87XTAhUQK1AKHWdOAScQFggpMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.sfaturiortodoxe.ro%2Fmasturbare.htm&usg=AFQjCNE8F0q6YOCh-Py7BcS4VxEvrokFdg E foarte rau sa raspunzi urat aproapelui tau,care vrea sa te ajute.

Daca sentimentul de frustrare a ajuns sa te conduca e foarte grav,o sa te duca la pierzanie .Poate cu rugaciune si credinta sa te vindeci.

Editat de UN CETATEAN
Link spre comentariu

Eu propun ca la moderatori să se bage butonul ”dislike”! :ras:

Aceste ”dislaicuri” să fie secrete(fără nume şi fără să fie văzute de userii obişnuiţi ... şi nici măcar de moderatori...doar administratorul să aibă acces la informaţie) ...aşa, ar şti şi adminul pe cine să se bazeze!( să nu se înţeleagă că n-ar şti pe cine să se bazeze...dar i-ar da un altă viziune despre funcţionarea forumului...mai exact dece nu merge... şi pe unde mai trebuie ”uns”!)

Link spre comentariu

Problema este mai complicata, din cauza caracterului romanilor. Se comporta da diavolii tasmanieni, sunt pusi pe scandal si impunsaturi. Am observat ca ii atrag discutiile aprinse. Daca postez la un ziar un comentariu scris logic si cu calm, in care abordez o problema serioasa, nu imi da nimeni like. Dar daca ma iau de careva, imediat primesc multe like-uri. Asta le este felul, unii tin cu Dinamo si ceilalti cu Steaua. Asa se comporta si pe elforum. Unii isi dau aere, te iau la misto fara sa se gandeasca la ce ai postat. Nici unii moderatori nu sunt mai breji, sunt patetici, intra in discutii inutile cu forumistii.

Link spre comentariu

dupa cate am patimit cu copilul prin spitale si n-au fost in stare sa puna diagnosticul corect si sa-l trateze. Sunt slab pregatiti si neomenosi (nu te baga in seama daca n-ai bani sa le umpli buzunarele).

Îmi pare rău că şi tu, ca mulţi alţii ...te-ai lovit de acest sistem nenorocit...unde, dacă n-ai bani eşti terminat!Mori cu zile ...ignorat de unii care au jurat că vor face tot pentru salvarea vieţii oamenilor!Acum, le-au mărit salariile...crezi că se vor lecui de spăgi!?

Nimeni şi nimic nu-i va sătura de bani...putem doar să sperăm că la judecata de apoi ...vor fi trimişi acolo unde le e locul!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări