Vizitator Phantasy Postat Decembrie 22, 2004 Partajează Postat Decembrie 22, 2004 vreau sa-mi imi fac eu 2 boxe + un subwoofer ...am gasit amplificare pt ele (trebuie asamblata) la pretul de 6 milioane lei.ceva de genul : 3 canale>>>> 2 x 75 + 1 x 150 .ce ziceti ? este bun pretul ?acum ... as avea niste intrebari: - ce difuzoare trebuie sa imi iau? (wati,ohmi,diametru) - detalii pt confectionarea incintelor acustice pt ele. - daca ma duc la un tamplar ... ce se intampla? stie cineva ceva ?la ce bani m-ar duce cele 2 boxe - 2 x 75 + subwooferu` 1 x 150 (sa le vad functionand) ! ?va rog ajutati-ma si pe mine , cei care puteti si stiti ... astept... Link spre comentariu
Vizitator CAMATARU Postat Decembrie 24, 2004 Partajează Postat Decembrie 24, 2004 Amplificarea costa cam mult, parerea mea...sa mai cauti. Dimensiunile la dif sunt in functie de ce destinatie vrei sa le dai, acasa sau .. Si depinde cati bani vrei sa dai pe ele.Cauta la http://www.difuzoare.ro.Ptr. amplif mai bine vorbesti cu Vasile.Are sigur ceva bun la bani astia. 8) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum