surubarila Postat Martie 9, 2017 Partajează Postat Martie 9, 2017 Sanatate permanenta ! Are codul P6KE200A (am foaia de catalog).Ar merge in locul ei doua zenner-e inseriate PL180Z+PL24Z ? E dintr-o sursa , cea incercuita paralel cu R si C care vin din +300.Multam ! Link spre comentariu
danpin Postat Martie 9, 2017 Partajează Postat Martie 9, 2017 P6KE200A Diodă: transil; 600W; 200V; 2,2A; unidirecţională Gasesti la tme, cam 50 bani bucata. Link spre comentariu
surubarila Postat Martie 9, 2017 Autor Partajează Postat Martie 9, 2017 (editat) Da , stiu ce e dar am nevoie acum , pun ce-am zis si ii dau 220. In multe snubber-e nu e prevazuta dioda aia. E OK cu cele doua zenner-e. Editat Martie 9, 2017 de surubarila Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 9, 2017 Partajează Postat Martie 9, 2017 N-o sa reziste prea mult, risca sa intre in scurt. Link spre comentariu
surubarila Postat Martie 9, 2017 Autor Partajează Postat Martie 9, 2017 N-o sa reziste prea mult, risca sa intre in scurt. In scurt am gasit si P6KE200 , cu ceva timp in urma am fost in casa omului si avea 243/245Vca in prize. Link spre comentariu
UDAR Postat Martie 9, 2017 Partajează Postat Martie 9, 2017 Dacă e pe poziția pe care cred eu că e - snubber într-un flyback - n-are treabă cu tensiunea la prize . Dacă nu e pe poziția aia , te rog ignoră postarea. Link spre comentariu
surubarila Postat Martie 9, 2017 Autor Partajează Postat Martie 9, 2017 Dacă e pe poziția pe care cred eu că e - snubber într-un flyback - n-are treabă cu tensiunea la prize . Dacă nu e pe poziția aia , te rog ignoră postarea. O sursa flyback e si in primul post am pus o mica schema (reala) unde vine legata.La prima comanda pt. piese o sa iau si dintr-astea , multam de raspuns ! Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 9, 2017 Partajează Postat Martie 9, 2017 Principial functionarea celor doua este similara dar zenerul nu poate suporta spikeuri mari de curent/putere spre deosebire de un transil, asta la aceeasi putere medie disipata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum