Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inlocuire dioda

Postări Recomandate

Sanatate permanenta ! Are codul P6KE200A (am foaia de catalog).Ar merge in locul ei doua zenner-e inseriate PL180Z+PL24Z ? E dintr-o sursa , cea incercuita paralel cu R si C care vin din +300.Multam !

post-203762-0-38379000-1489063715_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• surubarila

4

• sesebe

2

• UDAR

1

• danpin

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Da , stiu ce e dar am nevoie acum , pun ce-am zis si ii dau 220. In multe snubber-e nu e prevazuta dioda aia. E OK cu cele doua zenner-e.

Editat de surubarila
Link spre comentariu

N-o sa reziste prea mult, risca sa intre in scurt.

In scurt am gasit si P6KE200 , cu ceva timp in urma am fost in casa omului si avea 243/245Vca in prize.

Link spre comentariu

Dacă e pe poziția pe care cred eu că e - snubber într-un flyback - n-are treabă cu tensiunea la prize . Dacă nu e pe poziția aia , te rog ignoră postarea.

Link spre comentariu

Dacă e pe poziția pe care cred eu că e - snubber într-un flyback - n-are treabă cu tensiunea la prize . Dacă nu e pe poziția aia , te rog ignoră postarea.

O sursa flyback e si in primul post am pus o mica schema (reala) unde vine legata.La prima comanda pt. piese o sa iau si dintr-astea , multam de raspuns !

Link spre comentariu

Principial functionarea celor doua este similara dar zenerul nu poate suporta spikeuri mari de curent/putere spre deosebire de un transil, asta la aceeasi putere medie disipata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări