spyry Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 Salutare meseriasi .Am pe bancul de lucru acest tv din titlu ,care nu are imagine ,ecranul este gri inchis cu cursa inversa ,daca maresc screenul se vede roz cu cursa inversa dar tot fara imagine ,nu are nici osd am masurat tensiunile pe TDA3561A si sunt in parametrii normali ,pe TDA8305A sunt OK ,tensiuni pe finali video OK ,sunet normal schimba canale .Posibil TDA3561 defect ,,,ce parere aveti? Link spre comentariu
adydep Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 Schimbați prima dată cond. de 100uF de la cadre(dacă e uscat parțial,nu se formează corect sandcastle),și dacă tot nu dă drumu la imagine atunci mai mult ca sigur defect TDA3561(merge și TDA3560 in loc). Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 9, 2017 Partajează Postat Martie 9, 2017 Si poate fi si defect.Daca nu primeste semnal de la sincro are imagine dar AN. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 9, 2017 Partajează Postat Martie 9, 2017 Modulul cu iesirile AV e cuplat la sasiu ? Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 9, 2017 Partajează Postat Martie 9, 2017 Sau decodorul SECAM ori sa fie la loc ori facute strapurile. Link spre comentariu
adydep Postat Martie 9, 2017 Partajează Postat Martie 9, 2017 Semnalul sandcastle. Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Martie 9, 2017 Partajează Postat Martie 9, 2017 Unde ai invatat electronica? eu am gasit acest defect de sincro care nu da semnal la TDA3561 si pe ecran canci imagine pina nu am schimbat ic de sincronizare nu sa remediat defectul asa ca ce spui este incorect si mai studiaza Ai si gasit de cine sa te iei Costan Mihai 1.....Parerea mea ar fi sa lasi garda mai jos nu de alta dar e o somitate in electronica... Un pic de respect si de bun simt nu ar strica... Link spre comentariu
spyry Postat Martie 10, 2017 Autor Partajează Postat Martie 10, 2017 Multumesc frumos tuturor celor care m-au ajutat la rezolvarea acestui defect oarecum dificil ,intradevar tensiunea pe sanscastle era de 4v in loc de 1,2 ,problema data de TDA3561A ,L-AM INLOCUIT SI TOTUL A REVENIT LA NORMAL. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 10, 2017 Partajează Postat Martie 10, 2017 Da si s-a dovedit ca ,,syncro,, e defect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum