Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nei sasiu Indiana 200 fara imagine

Postări Recomandate

Salutare meseriasi .Am pe bancul de lucru acest tv din titlu ,care nu are imagine ,ecranul este gri inchis cu cursa inversa ,daca maresc screenul se vede roz cu cursa inversa dar tot fara imagine ,nu are nici osd am masurat tensiunile pe TDA3561A si sunt in parametrii normali ,pe TDA8305A sunt OK ,tensiuni pe finali video OK ,sunet normal schimba canale .Posibil TDA3561 defect ,,,ce parere aveti?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

3

• spyry

2

• adydep

2

• dan-a2

1

Top autori în acest subiect

Schimbați prima dată cond. de 100uF de la cadre(dacă e uscat parțial,nu se formează corect sandcastle),și dacă tot nu dă drumu la imagine atunci mai mult ca sigur defect TDA3561(merge și TDA3560 in loc).

Link spre comentariu
Vizitator cata82

Unde ai invatat electronica? eu am gasit acest defect de sincro care nu da semnal la TDA3561 si pe ecran canci imagine pina nu am schimbat ic de sincronizare nu sa remediat defectul asa ca ce spui este incorect si mai studiaza

Ai si gasit de cine sa te iei Costan Mihai 1.....

Parerea mea ar fi sa lasi garda mai jos nu de alta dar e o somitate in electronica...

Un pic de respect si de bun simt nu ar strica...

Link spre comentariu

Multumesc frumos tuturor celor care m-au ajutat la rezolvarea acestui defect oarecum dificil ,intradevar tensiunea pe sanscastle era de 4v in loc de 1,2 ,problema data de TDA3561A ,L-AM INLOCUIT SI TOTUL A REVENIT LA NORMAL. :aplauze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări