powerlight Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 Buna seara stimati colegi,cer un sfat sau ajutor din partea dvs legat de aceasta sursa de alimentare 715g4802-p01-h20-003h philips; verisoara mea decrie defectul in sensul ca stecherul bazaia de ceva timp in priza si astazi si-a nu s-a mai aprins.M-am dus la ea l-am probat cu alt prelungitor si nimic;am verificat continuitatea cablului de alimentare insa este bun.Am verificat tensiunea pe puntea redresoare si erau ~300v cc.Am verificat placa vizual si nu pare nimic afumat sau ars.Spuneti-mi unde ar trebui sa mai verific?poate nu este ceva atat de grav si reusim sa-i dam drumu la tv. Atasez cateva poze,multumesc anticipat. http://imgur.com/a/jC3Sq Link spre comentariu
buleu_alexandru Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 (editat) Rezistenta R919 de 0,33 ohmi este buna ? (care este indoita in dreptul radiatorului cu D901 si Q902) LE: Verifica rezistentele mai de putere gen R901, R924, mai este una gri pe care scrie 1W Editat Martie 8, 2017 de buleu_alexandru Link spre comentariu
powerlight Postat Martie 8, 2017 Autor Partajează Postat Martie 8, 2017 (editat) Rezistenta R919 de 0,33 ohmi este buna ? (care este indoita in dreptul radiatorului cu D901 si Q902) LE: Verifica rezistentele mai de putere gen R901, R924, mai este una gri pe care scrie 1W Aia din dreptul radiatorului am indoit-o eu sa pot sterge praful sa se inteleaga ce-i pe placa.Le verific si revin indata cu reply.Mersi L.E R965 este singura care nu-mi indica nimic,celalalte sunt ok. Editat Martie 8, 2017 de powerlight Link spre comentariu
buleu_alexandru Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 Acum am vazut a doua poza in care se vede valoarea celei gri de 1W, cel mai probabil aceasta nu are treaba cu problema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum