Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

rog putin ajutor sursa tv

powerlight

Postări Recomandate

Buna seara stimati colegi,cer un sfat sau ajutor din partea dvs legat de aceasta sursa de alimentare 715g4802-p01-h20-003h philips; verisoara mea decrie defectul in sensul ca stecherul bazaia de ceva timp in priza si astazi si-a nu s-a mai aprins.M-am dus la ea l-am probat cu alt prelungitor si nimic;am verificat continuitatea cablului de alimentare insa este bun.Am verificat tensiunea pe puntea redresoare si erau ~300v cc.Am verificat placa vizual si nu pare nimic afumat sau ars.Spuneti-mi unde ar trebui sa mai verific?poate nu este ceva atat de grav si reusim sa-i dam drumu la tv.

Atasez cateva poze,multumesc anticipat.

http://imgur.com/a/jC3Sq

Link spre comentariu

Rezistenta R919 de 0,33 ohmi este buna ? (care este indoita in dreptul radiatorului cu D901 si Q902)

LE: Verifica rezistentele mai de putere gen R901, R924, mai este una gri pe care scrie 1W

Editat de buleu_alexandru
Link spre comentariu

Rezistenta R919 de 0,33 ohmi este buna ? (care este indoita in dreptul radiatorului cu D901 si Q902)

LE: Verifica rezistentele mai de putere gen R901, R924, mai este una gri pe care scrie 1W

Aia din dreptul radiatorului am indoit-o eu sa pot sterge praful sa se inteleaga ce-i pe placa.Le verific si revin indata cu reply.Mersi

L.E

R965 este singura care nu-mi indica nimic,celalalte sunt ok.

Editat de powerlight
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări