sesebe Postat Martie 17, 2017 Partajează Postat Martie 17, 2017 Strugurii totimpul sint acri, numai din motive subiective unii nu mai par acri ci dulci. Ce-as mai merge si eu la astfel de auditii dar din pacate nu locuiesc in Bucuresti si mi-e cam greu sa ajung la astfel de auditii. Link spre comentariu
danzup Postat Martie 17, 2017 Partajează Postat Martie 17, 2017 (editat) Credeti-ma pe cuvant ca fiecare amplificator din auditie (inclusiv cel al lui Adrian aka Zal) a sunat perfect pentru urechea cuiva de la auditie. Ce spun e ca totul a fost la in nivel foarte sus din punctul de vedere al calitatii sculelor prezente , inclusiv boxele si sala de auditie. M-am bucurat ca un copil de craciun ca am participat . In rest nu are rost sa facem comparatii si Zal a punctat foarte bine cu reviewurile mincinoase pe care le vezi peste tot. Calitatea audio a fost superba la tot ce a fost acolo , High End fara dubiu. Iar ca in viata iti plac femeile dar numai una e cea aleasa .... asa ca voi tine la secret preferintele mele , sper sa nu fie cu suparare. Amplificatoarele au fost toate deosebite ca sound , soundstage , registru de sunet etc. etc. etc. Inclusiv CD playerul Sudgen mi-a placut mult . Editat Martie 17, 2017 de danzup 1 Link spre comentariu
zal Postat Martie 17, 2017 Partajează Postat Martie 17, 2017 Că tot s-au amintit femeile, cel mai clar exemplu comparativ e Miss Univers, unde toate femeile sînt superbe, fără cusur, dar tot trebuie aleasă una, iar diferenţele sînt greu sesizabile sau doar politice. La fel şi cu amplifurile prezentate. ..............Am făcut un calcul la repezeală şi cele cîteva scule depăşesc 20000 E, fără a mai pune la socoteală cabluri şi alte accesorii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum