indrei Postat Mai 11, 2007 Partajează Postat Mai 11, 2007 Ce vreau sa va mai intreb la wooferu asta ameu tubu de bass reflex imi este in spate cum ar fi mai bine ... pt k io m-am gandit sa modific cutia si sa ii fac in fata gaurile pt bass reflex ca si in poza .... vreau pareri si indicatii daca se poate AAA.. si inca ceva imi adica imi distorsoneaza cutia panoul din spate ... ar trebui sa dublez panoul???Multumesc Link spre comentariu
indrei Postat Mai 14, 2007 Autor Partajează Postat Mai 14, 2007 mno .. .da nu ma AJUTA NIMMENI???:(( Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Mai 14, 2007 Partajează Postat Mai 14, 2007 Ce are daca lasi reflexul in spatele incintei? :partyman: Nu te mai chinuii cu modificari , peretele din spate il poti dubla daca vrei :yawinkle: Link spre comentariu
adircf Postat Mai 14, 2007 Partajează Postat Mai 14, 2007 imi distorsoneaza cutia panoul din spate ... ar trebui sa dublez panoul???1. Ce grosime e palul ?2. Ai folosit aracet? :smt003 :smt003 :smt003 Link spre comentariu
Vizitator darky19 Postat Mai 14, 2007 Partajează Postat Mai 14, 2007 Frate nu sunt eu Pruteanu , dar tu stii sa scrii in limba romana ??? Ca nu prea dai dovada este un mister ce vrei sa zici in unele cazuri.Apropo frumos subwoofer dar imbraca-l sau vopseste-l arata mai dragut. Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Mai 14, 2007 Partajează Postat Mai 14, 2007 1. Mi se pare mie sau e perfect pe centru pozitionat woofer-ul ? Asta ar fi o greseala daca l-ai pozitionat pe centru.2. Asazisa "huruiala" cum spui tu se datoreaza utilizarii unui filtru de taiere cu frecventa foarte aproape cu frecventa limita inferioara a difuzorului ca sa nu mai vorbesc de constructia cutiei care l-a prima vedere pare "prinsa" bine dar.... In plus, un astfel de difuzor intr-o astfel de aplicatie e recomandat sa fie prins prin interior.3. Pentru difuzorul respectiv si pentru eliminarea acestor inconveniente iti propun realizarea unei incinte de genul celei prezentate mai jos (difuzor tipic de 20cm diametru - parmise ca si asta e la fel, cel putin asa reiese din poza). Iti trebuie doar putina rabdare si mult mult succes pentru otpimizarea raspunsului incintei. Pentru alt diametru de difuzor se poate face o ajustare prealabila a volumului incintei.P.S. Ar mai fi o solutie sa mergi pe o versiune de incinta trece-banda. Dar, ramane alegerea ta. Link spre comentariu
radue Postat Mai 14, 2007 Partajează Postat Mai 14, 2007 Frate nu sunt eu Pruteanu , dar tu stii sa scrii in limba romana ??? Ca nu prea dai dovada este un mister ce vrei sa zici in unele cazuri.Sunt si altii care se chinuie sa-i explice acest lucru si nu au reusit :smt006 Huruiala provine de la acordarea incintei..mai mult ca sigur...Un difuzor cu qts relativ mic, intr-un volum mare, cu un acordaj ridicat. Link spre comentariu
indrei Postat Mai 14, 2007 Autor Partajează Postat Mai 14, 2007 imi pare rau ca nu am scris mai... nu stiu cum sai spun.. Oricum donpetru ms pt post ;) AdiRcf palul are 1,8 cm si nu am folosit aracet... pt k nu am stiut intre ce sa optez aracet sau silicon Si probabil mai "huruie" cutia din cauza k eu nu am folosit ranforsari sau cum le zice.... Inca o data ms Link spre comentariu
Extrem Postat Mai 14, 2007 Partajează Postat Mai 14, 2007 AdiRcf palul are 1,8 cm si nu am folosit aracet... pt k nu am stiut intre ce sa optez aracet sau silicon Aracet si dupaia silicon.Si probabil mai "huruie" cutia din cauza k eu nu am folosit ranforsari sau cum le zice....Ce legatura are huruitu cu ranforsarile ? Link spre comentariu
indrei Postat Mai 15, 2007 Autor Partajează Postat Mai 15, 2007 poi extrem eu cred ca are pt ca trebuie intarita cu ceva ma gandesc ... nu? asa am vazut niste proiecte Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Mai 15, 2007 Partajează Postat Mai 15, 2007 La cat e de mare incinta aia , nu trebuie ranforsata :partyman: Desfa incinta si pune bison montage kit la toate imbinarile Posteaza parametrii difului si rezolvam noi si acordajul incintei :yawinkle: Link spre comentariu
indrei Postat Mai 15, 2007 Autor Partajează Postat Mai 15, 2007 Deci pe difuzor scrie asa : Max. Music power 250 wattsImpendance 4&8 OHMFrequency.Response 40-4500 HzSensitivity 90 dB(1W/M) Link spre comentariu
Extrem Postat Mai 15, 2007 Partajează Postat Mai 15, 2007 Parametrii nu exista pt acest dif chinezeresc :weedman: Link spre comentariu
indrei Postat Mai 15, 2007 Autor Partajează Postat Mai 15, 2007 eu am scris ce zice pa el atata tot ;) Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Mai 15, 2007 Partajează Postat Mai 15, 2007 E clar ca nu are parametrii , singura metoda e sa te joci putin cu diferite dimensiuni si lungimi de tuburi , ulterior vei gasii unul care sa sune bine :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum