Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu am stiut unde sa pun subiectul :(

Vizitator Vasile

Postări Recomandate

Total deacord cu RoGeorge la capitolul "esecuri" :)) .. Am patit si eu cu masina luata de curand chestii de genu .. si acuma sta degeaba din cauza unei pb la galeria de evacuare .. in fine.Ideea cu masina mai veche sta in felul urmator:- tii la masina, te implici, faci treaba buna si incet incet o aduci pe linia de plutire- nu te intereseaza nici macar pe ce principiu se deplaseaza masina aceea :weedman: si esti doar "sofer" (asa cum am cativa prieteni ...) mai bine o lasi balta .. :tonqe:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

8

• Blind

5

• chetross

3

• lulu07

2

Top autori în acest subiect

o alta "optiune" de masina ieftina si cu multi cai este renault 25

are o cunostinta d`a mea o astfel de "jucarie" cu motor de 2500 turbo pe motorina (vreo 210 cp) - si a zis ca nu i-a dat mai mult de a 3-a .... pt ca ii este frica la cat de nervoasa e masina

nu are pe ea nici un fel sistem electronic stupid care sa iti limiteze "accesul" la caii putere - asa ca pleaca cu scartait de roti de pe loc .... ii da a 2-a si tot scartie

mie mi-a fost frica sa ma urc in masina aia :crazy:

cat despre subiectul acestui thread - am doar o vorba de zis: pt mine exista doar 2 tipuri de masini - BMW si restu`

masina mea de vis (vis realist) este un BWM 520i (benzinar) - model `90 (d`ala in 4 faruri) - ca cel din poza asta

de ce ? simplu: sunt ieftine pt ca sunt relativ vechi, au interior de piele, toate dotarile necesare pt o masina din clasa ei, motor mic dar nervos si lista poate continua

Link spre comentariu

Cu alte cuvinte vrei un ursulet :smt001 PS: Si eu am parte de scartz dupa ce dau a 2-a, culmea, chiar si dupa ce dau a 3-a, si nu am mai mult de 87 de cai :weedman:

Link spre comentariu

Cu alte cuvinte vrei un ursulet :smt001

nu stiam ca se numesc ursulet .... dar dupa dimensiunile lor - le-as zice "usrulan"imi plac masinile mari :smt003 (am 1.93 metri)

PS: Si eu am parte de scartz dupa ce dau a 2-a, culmea, chiar si dupa ce dau a 3-a, si nu am mai mult de 87 de cai :weedman:

faza e ca scartie fara sa fie motorul forjat - si sa raga sub capota ..... ca daca e sa omor motorul si cu dacia scartii in a 2-adeci scartie pur si simplu din forta motorului .... de exemplu mergi la ralanti ... cu a 2-a (15-20 km/h) si daca bagi piciorul in acceleratie incepe sa patineze in a 3-a nu stiu daca merge - sa nu uitam ca motorul e diesel - si cutia de pe masina este una specifica motoarelor diesel - adica cu rapoarte mai lungi - care sa ii permita sa prinda viteze mari cu turatii relativ mici ale motorului (relativ mici comparativ cu motoarele otto)in fine ..... ideea e ca e nervoasa masina - si in acelasi timp simpatica
Link spre comentariu

ow, am uitat sa specific, scartaie si in a 2-a si in a 3-a fara sa ma folosesc de ambreiaj...am schimbat viteza, iau piciorul de pe ambreiaj si calc acceleratia....scartz :smt003 Inteleg ce vrei sa zici, dar trebuie sa bagi si bani in ele, pentru ca au fost alergate si de altii inaintea ta.

Link spre comentariu

aha ... pai in cazul asta - e lamurita treaba

Inteleg ce vrei sa zici, dar trebuie sa bagi si bani in ele, pentru ca au fost alergate si de altii inaintea ta.

asta cam asa e ...
Link spre comentariu

Un Rone 25 Gts Benzina iar fi tocmai bun, a avut tata .. si se duce usor 190 ... avea carburator cu 2 supape cand intra a doua supapa in functiune atunci urca adrenalina calumea :d + de asta e si spatioasa :) si la portbagaj si la locurile pasagerilor .. nu stai inghesuit ..

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

inca nu m-ati convins in schimb cred ca am reusit sa-mi conving nevastaDuminica ma duc sa vad jucaria Dar... am o mare problema in familie acuma, vrea nevasta ca jucaria sa fie a ei :smt003 :smt005

Link spre comentariu

Dar... am o mare problema in familie acuma, vrea nevasta ca jucaria sa fie a ei :smt003 :smt005

:smt042 :smt043 :smt044 i-ai descris asa de frumos masina .... incat vrea sa fie a ei acum ?? belea faza
Link spre comentariu

pana acum treaba e buna ..... da` ... am o intrebare:nevasta are permis de conducere ?daca are ..... eu nu as fi de acord cu ideea ca masina sa fie trecuta pe numele ei

Link spre comentariu

are o cunostinta d`a mea o astfel de "jucarie" cu motor de 2500 turbo pe motorina (vreo 210 cp) - si a zis ca nu i-a dat mai mult de a 3-a .... pt ca ii este frica la cat de nervoasa e masinanu are pe ea nici un fel sistem electronic stupid care sa iti limiteze "accesul" la caii putere - asa ca pleaca cu scartait de roti de pe loc .... ii da a 2-a si tot scartiemie mi-a fost frica sa ma urc in masina aia :crazy:

Voi glumiti cu mine? Nu va bateti joc de un om amarat! :smt010 A mea cu greu scartaie in viteza 1, si asta folosind ambreiajul. La restul vitezelor nici vorba. Si motorul e de 2800 cm3, vreo 190 de cai, iar masina are cam 1400 - 1500 Kg (VW Passat, motor VR6).Sa inteleg ca are ceva, e defect motorul?
Link spre comentariu

Voi glumiti cu mine? Nu va bateti joc de un om amarat! :smt010 A mea cu greu scartaie in viteza 1, si asta folosind ambreiajul. La restul vitezelor nici vorba. Si motorul e de 2800 cm3, vreo 190 de cai, iar masina are cam 1400 - 1500 Kg (VW Passat, motor VR6).Sa inteleg ca are ceva, e defect motorul?

nu cumva ai probleme cu discul de ambreaj ? daca e discul uzat - se manifesta cum zici tudiscul patineaza si nu livreaza tot cuplul motor la rotidiscutie intre Vasile si nevasta - intr-o seara cand ajunge acasa dupa ce nevasta fusese plecata cu masinaN: Vasile - am 2 vesti pt tine - una buna si una rea, cu care vrei sa incep ?V: cu aia bunaN: merg airbag-urile de la BMW
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări