MariusTehnik Postat Martie 14, 2017 Autor Partajează Postat Martie 14, 2017 (editat) Am citit manualul cap coada , de aceea am mers pe varianta mcp6002 Am un pin de gnd si 2 pini pwm1 / pwm2 Editat Martie 14, 2017 de flo_tiesto Link spre comentariu
UDAR Postat Martie 14, 2017 Partajează Postat Martie 14, 2017 OK , păi leagă JP6-pin3 la masă și JP6-pin1 la IN+ . Link spre comentariu
MariusTehnik Postat Martie 14, 2017 Autor Partajează Postat Martie 14, 2017 Functioneaza acceptabil dar mai am o nelamurire In intervalul pwm 0...26% am pe iesire 0.82v dupa ce trec de 30 sau 32% pwm urca tensiunea la 1.3v si motorul incepe sa functioneze Nu se pot modifica valorile rezistoarelor ca la o valoare de pwm 10 sau 15% sa am 1.3 sau 1.5v ? Link spre comentariu
UDAR Postat Martie 14, 2017 Partajează Postat Martie 14, 2017 Despre ce tensiune vorbești - la bornele motorului ? Rezistențele alea modifică doar amplitidinea semnalului PWM ca să o facă compatibilă cu regulatorul tău . Tensiunea la bornele motorului depinde de umplerea semnalului PWM. Îți reamintesc că am atras atenția că pot fi probleme cu o frecvență atât de mare și îți reamintesc deasemenea că ai zis că regulatorul ăla funcționează perfect cu PWM de 5V . Comportarea de altfel e destul de normală , niciun motor nu pleacă la un PWM foarte mic . Link spre comentariu
MariusTehnik Postat Martie 15, 2017 Autor Partajează Postat Martie 15, 2017 Intradevar mi-ai atras atentia ca pot fi probleme , iti multumesc pentru ajutor si rabdare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum