Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cablu rupt Logitech x-530

Ombladon2002

Postări Recomandate

Buna seara! Am un Logitech x-530 care nu mai are mufa care vine din boxa cu potentiometrul pentru volum in subwoofer. In boxa sunt numerotate cablurile de la 1 la 15,puteti sa mi spuneti in ce ordine trebuie sa lipesc cablurile in subwoofer?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ombladon2002

6

• bmwh548

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Probabil ca e corespondenta 1:1 intre pinii celor doua mufe. Daca nu uit iau un aparat de masura cu mine si verific la amiaza (o prietena are un X-530).

Link spre comentariu

Desfacut satelitul, pus aparatul de masura... Corespondenta intre pinii mufei si padurile de pe cablajul satelitului e 1:1. In afara de pinul 7 care e blanc.

Sper ca se vad marcajele, dar pentru orice eventualitate: randul de sus (de la stanga la dreapta) pinii 1-5, randul din mijloc (stanga la dreapta) pinii 6-10 si randul de jos (stanga dreapta) pinii 11-15.

post-175972-0-06114200-1488895110_thumb.jpg

Link spre comentariu

Mulțumesc,ati avut dreptate. Acum am alta problema,am gasit cateva cabluri cu izolatia topită si un integrat care nu era prins de radiator,sistemul merge,doar ca subwooferul are un brum foarte puternic,iar bass ul este foarte slab,integratul pare sa fie ars...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări