M.Adrian Postat Martie 5, 2017 Partajează Postat Martie 5, 2017 (editat) Unul din multimetrele mele e cel mentionat in titlu, poza aici https://images.okr.ro/serve/auctions.v7/2014/aug/06/04ae78dd91c5c1ef0a022489eaed7bed-7081879-700_700.jpg Sunt multumit de el, e mic si incape in buzunar si isi face treaba bine. , dar am o problema cu el, nu stiu de ce, dar nu merge testerul pentru tranzistori. Oricum i-as pune, pe ecran ori apare 1 (nu cred ca e vreun tranzistor cu beta atat de mare ) ori tiuie ca si cum ar fi pus pe test de continuitate. Nu fac eu ceva bine, sau e defect multimetrul? Editat Martie 5, 2017 de M.Adrian Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Martie 5, 2017 Partajează Postat Martie 5, 2017 Pune-l pe hfe si introdu tranzistori in cupla ca din ce retin nu va merge pe testere . Link spre comentariu
M.Adrian Postat Martie 5, 2017 Autor Partajează Postat Martie 5, 2017 (editat) Nu folosesc testerele. e pus pe hfe si tranzistorii ii pun in soclul special, la fel fac si la celelalte(mai am un 9208A si un 830b) doar ca asta nu vrea. Editat Martie 5, 2017 de M.Adrian Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Martie 5, 2017 Partajează Postat Martie 5, 2017 Probabil este prea Chinezesc. Link spre comentariu
M.Adrian Postat Martie 5, 2017 Autor Partajează Postat Martie 5, 2017 (editat) Nu cred, e luat de la magazin de electronice, si avea toate actele in regula de la uni-t, cu garantie, manual, sigiliu si eticheta lor specifica. Chinezarie mare e cel 830b, care in loc de sloturile specifice pentru pus testerele cum ar fi fost normal sa aiba, are niste table indoite intinse pana la gaurile din carcasa . Editat Martie 5, 2017 de M.Adrian Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum