Mircea Crisan Postat Martie 10, 2017 Autor Partajează Postat Martie 10, 2017 Am ascultat niste sateliti bose in incinte metalice care mi-au placut tare mult dar nu vreau fire la vedere. Ideea cu doua fronturi nu e rea. o mai pitrocesc. Sunt presat de timp fiindca sapamana viitoare cred ca voi termina tavanul. Seria IC am aruncat un ochi nu cred ca s-ar potrivii cu suportul de pvc predispus la vibratii As alege fara sa stau pe ganduri: :https://www.amazon.fr/Focal-Custom-IC-108-Satellites/dp/B000V1SGNQ/ref=sr_1_fkmr0_2?ie=UTF8&qid=1489178033&sr=8-2-fkmr0&keywords=Focal+serie+IC Era un clasic in viata care sustinea ca lucrurile nu se opresc in spatele membranei. Incep sa-i dau dreptate.Conteaza la fel de mult spatiu de auditie. Drama este ca am ascultat niste open baffle diy care m-au dat pe spate. Poate de ce nu? Niste fronturi Pe jos este gesie (tocmai am terminat de pus in opera) si sub masuta de cafea va fi o mica mocheta latoasa. Locuiesc pe batranul continent. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Martie 14, 2017 Autor Partajează Postat Martie 14, 2017 Asta este! Locurile alese pentru instalarea difuzoarelor sunt cele din poza si simetric in partea opusa inca doua. Voi merge pe Focal Access 165CA1 Maine cablez cu 2.5 mm patrati. Vedem ce iese si daca nu sunt multumit schimbam ca nu e panica. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Martie 24, 2017 Autor Partajează Postat Martie 24, 2017 (editat) Copacel, copacel vin si eu cu noutati. Cred ca saptamana viitoare voi asculta ceva. Incerc sa rigidizez lambriul de pvc. Editat Martie 24, 2017 de Mircea Crisan Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Aprilie 2, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2017 (editat) Ma asteptam la ecou dar nu asa de pronuntat. Cred ca efectul este amplificat de forma piramidala a plafonului. Am constatat ca in conditiile actuale nici nu ai nevoie de multa putere ca sa sonorizezi garajul. Voi vedea cand va venii si mobilierul ce este de facut. In rest sunt multumit de cum a iesit. Editat Aprilie 2, 2017 de Mircea Crisan Link spre comentariu
turcu_dan Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Felicitari.... nu multa lume se poate lauda cu un asa "garaj". Link spre comentariu
lutza2 Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 De ce ai pus plasticul ala alb ? E mai luminos, dar ceva lemn natural de culoare mai deschisa cred ca se potrivea mai bine cu grinzile. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Aprilie 3, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2017 (editat) Nu mergea altceva d.p.d.v cromatic. Pretentios spus. Gresia este inchisa la culoare. metallic gold si din acest motiv am inchis si culoarea grinzilor. http://www.destock-design.fr/carrelage_metal_rouille_60_60.html A trebuit sa instalez 12 spoturi insumand 6000 de lumeni pentru a contrabalasa alegerea unei gresii inchise la culoare. Am vazut intradevar un plafon imitatie de lemn de nuc foarte spectaculos dar pe fondul unei gresii deschise la culoare. Basca ca avea tipul si un mezanin foarte spectaculos unde avea pluta pe jos. Muzician de profesie. Asta va fi masa de biliard: https://www.amazon.fr/dp/B01GVSK4JG?psc=1 Mircea. Daca sunteti impresionati de difuri cu membrana rezistenta la conditii vitrege nu va sfiiti sa postati pareri. Iti multumesc Dane pentru aprecieri! Editat Aprilie 3, 2017 de Mircea Crisan Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum