damian_sandel68 Postat Martie 4, 2017 Partajează Postat Martie 4, 2017 Buna ziua, Va rog, cine ma poate ajuta, cum se deblocheaza acest tv? Apare pe ecran "LOCHED". Nu am telec. originala! Multumesc. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 4, 2017 Partajează Postat Martie 4, 2017 Incercati asa : Apasa pe tasta meniu de pe televizor timp de 10 sec.... Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 4, 2017 Partajează Postat Martie 4, 2017 Sau tasta display ... Link spre comentariu
damian_sandel68 Postat Martie 4, 2017 Autor Partajează Postat Martie 4, 2017 Nu merge. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 4, 2017 Partajează Postat Martie 4, 2017 Nu merge. Nu vrea sa functioneze cu nicio verianta...adica nici cu tasta meniu si nici cu tasta display ??? Ne puteti spune si noua ce telecomanda folositi la acest tv-u ??? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 4, 2017 Partajează Postat Martie 4, 2017 Ar trebui sa mearga NP 51 Link spre comentariu
adydep Postat Martie 4, 2017 Partajează Postat Martie 4, 2017 (editat) Eu zic să pună alt dump,și gata. Editat Martie 4, 2017 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 4, 2017 Partajează Postat Martie 4, 2017 Ar trebui sa mearga NP 51 Pai tot daia l-am intrebat si eu ce telecomanda foloseste la tv-u..pentru ca stiam ca ar cam trebui o telecomanda NP 51. Eu zic să pună alt dump,și gata. Da si aceasta varianta este ff buna..dar numai daca are vreun programator....pentru a putea sa rescrie memoria cu un alt soft. Link spre comentariu
damian_sandel68 Postat Martie 4, 2017 Autor Partajează Postat Martie 4, 2017 Rezolvat problema. Am schimbat memoria cu acelasi dump. Va multumesc pentru ajutor. O zi buna sa aveti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum