Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Posesor de Canon 40D careva ?

Spotter.Cv

Postări Recomandate

Salutare. Mai este cineva pe forum posesor de aparat foto Canon 40D ? Ma intereseaza si pe mine sa ma ajute cu o problema. Am ales sa fac o resetare la aparat, si m-am trezit ca , comenzile aparatului nu mai corespund. Ma refer aici la focalizare(nu mai focalizeaza cand apas butonul la jumatate, ci doar pe af-on), expunere, diafragma, etc. Spre exemplu si pe manual, desi aleg un anumit timp de expunere, el declansaza mult mai rapid. De exemplu aleg sa expuna 30 de secunde, dar el declansaza dupa 5 secunde, chestii de genul asta. Poate ma ajutati si pe mine sa-l reconfigurez sa imi functioneze iar toate modurile asa cum trebuie. Aseara am iesit sa fac cateva poze de seara si cand colo ma trezeam ca desi aproape era bezna afara si trebuia expus 20-30 de secunde, el imi declansa si cupa 2,5, 5. 8 secunde, nu stiu ce naiba se intampla de le alegea aiurea. Astept sfaturile voastre. Multumesc !!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• eugenbt

3

• Spotter.Cv

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Rezolvat de ieri. Multumesc de sugestii. La cate are prin meniu greu de memorat toate :) Stiti cum este, cand vrei sa cauti ceva cu adevarat nu mai gasesti. Legat de firmware, al meu are versiunea 1.0.3. Chiar nu stiu care este original, sau ce avantaje are unul sau altul. Multumesc !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări