Vizitator vlader92 Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 Buna seara. Am si au o boxa portabila activa akai x6, achizitionata de putin timp si am o mica problema. Atunci cand incarc boxa la priza,se aude un bazait in boxa, care nu se aude atunci cand functioneaza pe baterie. In momentul in care ating vreun surub din spatele boxei sau mufa de intrare rca cu degetul, acest bazait dispare. Care poate fi cauza? Trebuie sa va specific ca nu ma pricep absolut deloc la electronica si am venit aici pentru ajutor. Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 Ce incarcator ai? Poti pune o poza? Cel mai probabil e cu filtrarea subdimensionata sau e cu redresare monoalternanta facut mai ieftinache. Poate un condensator pus pe fir te ajuta. Link spre comentariu
Shambala Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 Daca bazaitul dispare la atingerea anumitor parti metalice este o problema de masa. Marirea filtrajului poate reduce bazaitul dar nu il va elimina. Incearca sa folosesti o priza cu impamantare buna sau, daca incarcatorul nu are contacte pt impamantare, sa legi - de proba - un fir de la unul din suruburile din spate la pamant. Daca bazaitul dispare va trebui sa desfaci boxa si sa faci cateva poze pt ca expertii forumului sa vada ce este gresit si sa dea o solutie definitiva. Subiectul trebuie mutat la Amplificatoare pt ca problema este la partea de amplificare (sau alimentare) a boxei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum