blue36 Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 Va salut! Stimati colegi, aveti idee de un cod MFY pentru un media player Conceptronic Grab'n'Go CFULLHDMA? Are procesor Sigma Designs SMP8635LF. Multumesc! Cfullhdma Link spre comentariu
ldoctoru Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 Va salut! Stimati colegi, aveti idee de un cod MFY pentru un media player Conceptronic Grab'n'Go CFULLHDMA? Are procesor Sigma Designs SMP8635LF. Multumesc! Cfullhdma Salut o poza daca se poate cu eticheta de la aparat Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 (editat) M-am minunat, nu ca moldoveni....... , cind am citit denumirea playerului, totusi cei de la logitech au aceasta telecomanda, ramine sa programez eu telecomanda logitech, apoi sa caut codul MFY, intre timp poate reusesti sa-ti pui si tu locatia la profil......si pentru mine e ceva munca......conceptia cu cautare telecomanda, dupa seria procesorului, nu e valabila, acelasi tip de procesor are un anumit soft, cu o anumita telecomanda......in special la chinezarii Editat Martie 3, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
blue36 Postat Martie 3, 2017 Autor Partajează Postat Martie 3, 2017 Salut o poza daca se poate cu eticheta de la aparat Este singura eticheta pe aparat. https://tweakers.net/reviews/1084/conceptronic-grabngo-cfullhdma-getest.html M-am minunat, nu ca moldoveni....... , cind am citit denumirea playerului, totusi cei de la logitech au aceasta telecomanda, ramine sa programez eu telecomanda logitech, apoi sa caut codul MFY, intre timp poate reusesti sa-ti pui si tu locatia la profil......si pentru mine e ceva munca......conceptia cu cautare telecomanda, dupa seria procesorului, nu e valabila, acelasi tip de procesor are un anumit soft, cu o anumita telecomanda......in special la chinezarii Dom' Costica, m-am conformat privind locatia si va multumesc pentru interesul de a ma rezolva cu un cod. Stima! Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 daca jucaria este destinata pentru uzul personal atunci poate sant si alte metode de a comunica cu ea, sant anumite ,,jucarii,, ce pot fi controlate prin lan,prin telefonul smart sau pc,sau cu aplicatii pentru telefon smart cu ir Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 Este singura eticheta pe aparat. https://tweakers.net/reviews/1084/conceptronic-grabngo-cfullhdma-getest.html Dom' Costica, m-am conformat privind locatia si va multumesc pentru interesul de a ma rezolva cu un cod. Stima! OK colegu' ma apuc de treaba, oricum se rezolva........ Link spre comentariu
blue36 Postat Martie 3, 2017 Autor Partajează Postat Martie 3, 2017 daca jucaria este destinata pentru uzul personal atunci poate sant si alte metode de a comunica cu ea, sant anumite ,,jucarii,, ce pot fi controlate prin lan,prin telefonul smart sau pc,sau cu aplicatii pentru telefon smart cu ir Am cautat destul pe net, nu am gasit nicio alternativa. :( OK colegu' ma apuc de treaba, oricum se rezolva........ Multam, sefu'! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 Am programat telecomanda logitech harmony prin usb de pe site-ul lor, dar din pacate nu exista cod in programul longer, mfy......doar sa gasesti o telecomanda logitech de okazie, ca una noua e scumpa, merge orice model de logitech, eu am un model mai vechi Logitech Harmony One Link spre comentariu
blue36 Postat Martie 3, 2017 Autor Partajează Postat Martie 3, 2017 Multumesc pentru efort colegu'! Nu este nicio problema, este bine ca am o varianta la telecomanda originala! Un weekend placut va doresc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum