Nostalgic Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 Salut colegi ! Ma poate ajuta un coleg cu un dump pentru procesorul TDA9361-10B 050118 3#. Multumesc ! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 Dump >> TDA9361PS-N2-5I 24LC08 Haier 21T9B.rar Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 Mai incercati si cu aceste 3 dump-uri... HAIER -TDA9361-PS-N2-5I--- 24C08--BGDK.rar HAIER_21T9B_uP_TDA9361PS-N2-5I_24LC08.rar TDA9361PS-N2-5I 24LC08 Haier 21T9B.rar Link spre comentariu
Nostalgic Postat Martie 2, 2017 Autor Partajează Postat Martie 2, 2017 Va multumesc tuturor , dar nu am rezolvat , am rescris dumpul original . Selectorul este defect. comutarea de benzi corecta, Uvar. corecta .Scaneaza BL,BH, cind comuta in BU scaneaza de fapt tot BH. Link spre comentariu
costan mihai 1 Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 Va multumesc tuturor , dar nu am rezolvat , am rescris dumpul original . Selectorul este defect. comutarea de benzi corecta, Uvar. corecta .Scaneaza BL,BH, cind comuta in BU scaneaza de fapt tot BH. Daca scaneaza pe banda de BU tot banda BH este cu semnul ? deci nu are cum sa fie selectorul de vina ci este tot din dump, spune exact modelul de tv si sasiul poate gasim un dump potrivit pentru acest tv si atunci vei sti sigur ce este defect Link spre comentariu
Nostalgic Postat Martie 2, 2017 Autor Partajează Postat Martie 2, 2017 Am incercat multe dumpuri si acelasi efect.tv-ul este un Hyundai HTC21FU03E. Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 (editat) daca tunerul e cu benzi ,verificati sa nu fie buba in tranzistori ce comuta benzile inainte de tuner,sau posibil defect de procesor verificati schema si vedeti din ce pini ai procesorului sant deschise aceste benzi ,dar daca tunerul este cu sinteza si ati incercat ceva dumpuri si toate se manifesta la fel,atunci cred ca buba poate fi din tuner sau procesor sau menu service https://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=ru&u=http://service-menu.ru/samsung-106.html&prev=search Editat Martie 2, 2017 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum