myshyk Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 Are cineva o schema pentru aceasta placa: E dintr-o plasma LG 32 PG 6000, in locul inconjurat, exista o siguranta de 4 A, care e arsa, pe o ramura de alimentare cu 5v. Nu stiu ce alimenteaza, asa incat n-as vrea s-o inlocuiesc pana nu stiu ce trebuie sa verific, ca defect. Link spre comentariu
stefank Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 pina la gasirea schemei se pot face masuratori dupa siguranta in gasirea unui eventual scurt fata de masa Link spre comentariu
myshyk Postat Martie 2, 2017 Autor Partajează Postat Martie 2, 2017 (editat) Am cam facut, nu da niciunde la masa, masuratorile par corecte, dar..... Ce ar putea fi alimentat cu 5 v pe aceasta placa? Editat Martie 2, 2017 de myshyk Link spre comentariu
myshyk Postat Martie 2, 2017 Autor Partajează Postat Martie 2, 2017 Am rezolvat-o, am schimbat siguranta si s-a aprins back light-ul. Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 sa aprins ecranul,ca nu prea are backlight Link spre comentariu
myshyk Postat Martie 3, 2017 Autor Partajează Postat Martie 3, 2017 (editat) Nu ecranul, doar tuburile CCFL. Sau acelea nu au rol de back-light? Cu ecranul, mai am de lucru. Tot legat de bara de +5V. Editat Martie 3, 2017 de myshyk Link spre comentariu
radu72 Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 exact!sau aprins tuburile ccfl de la plasma! Link spre comentariu
myshyk Postat Martie 3, 2017 Autor Partajează Postat Martie 3, 2017 Hai ca m-ati bagat in ceata. Deci se ilumineaza display-ul, dar doar o lumina difuza, venita din spate. Nu rastru, nu imagine, nu sunet. E prima plasma in care umblu, nu stiu exact cum functioneaza, nu dati cu ciomagu`! Nu mai bine ma ajutati sa-l inteleg? Macar cu ceva documentatie despre functionare.Niste link-uri ceva? Si daca ar fi in romana sau maghiara, ar fi extraordinar. Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 daca nu functioneaza y-sus de unde imagine? tuburi ccfl au lcd-urile,plasma are iluminare cu gaz rgb 1 Link spre comentariu
myshyk Postat Martie 3, 2017 Autor Partajează Postat Martie 3, 2017 multumesc, am retinut, vai sapa si pe acolo. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum