adircf Postat Mai 10, 2007 Partajează Postat Mai 10, 2007 baga difuzoare de masina, numai ca vezi sa platesti si firma in cazul asta. Uita-te pe http://www.hiend.ro ca sunt difuzoare frumoase de masina ce i-ar da clasa la subuletzul ala :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator darky19 Postat Mai 10, 2007 Partajează Postat Mai 10, 2007 In sfarsit cineva care intelege pana acu imi sta gandu la GZ recomandate de Dj Dog cu ocazaia asta tin sa ii multumesc.Oricum nu imi pasa firma pot fii si chinezarii dastea numai sa doboare sistemu ala de cacat pe care toata lumea il venereaza astia nascuti cu 5.1 in brate. Link spre comentariu
Extrem Postat Mai 10, 2007 Partajează Postat Mai 10, 2007 In sfarsit cineva care intelege pana acu imi sta gandu la GZ recomandate de Dj Dog cu ocazaia asta tin sa ii multumesc. Oricum nu imi pasa firma pot fii si chinezarii dastea numai sa doboare sistemu ala de cacat pe care toata lumea il venereaza astia nascuti cu 5.1 in brate.In primu post nu te-ai exprimat corect, asa ca nu puteam sa-ti recomand gz ! dar daca vrei subwoofer cu un bass adanc, ai ajuns unde trebuie baiete :rock: Link spre comentariu
Vizitator darky19 Postat Mai 10, 2007 Partajează Postat Mai 10, 2007 Se poate sa se fii inteles alceva eu am zis ca vreau sa fie mai bun ca 5.1 asta din prima . Da nu conteaza astept sugesti de sub si dc nu 2 sateliti Link spre comentariu
ph3e4r Postat Mai 10, 2007 Partajează Postat Mai 10, 2007 Cred ca trebuie sa spui ce inseamna pentru tine mai bun si a da clasa unui sistem . Eu am ca subwoofer hp18w si nu cred cum poate cineva sa doreasca mai mult in casa. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Mai 10, 2007 Partajează Postat Mai 10, 2007 zii ce buget ai pt tot sistemul asta Link spre comentariu
indrei Postat Mai 10, 2007 Partajează Postat Mai 10, 2007 darky.... daca vrei sa rupi stilu asa de tare pt woofer ietzi 1 MTX T9512-44 si o sa poti acoperii nu 1 ci 2 sisteme dinalea de la logitech ... am auzit 2 dinalea cum bubue si credema ca nu vrei sa te afli in preajma lor cand is la full power ;) Link spre comentariu
Vizitator darky19 Postat Mai 10, 2007 Partajează Postat Mai 10, 2007 Deci daca este mai bun ca sistemu asta gt ala e alesu :)pt sistem am cam asa doar pt difuzoare400 ron pt subwoofer si cam 300-350 pt sateliti Cam putin da asta e ce-o iesi ala e Link spre comentariu
Vizitator darky19 Postat Mai 10, 2007 Partajează Postat Mai 10, 2007 indrei sincer iti zic tu chiar visezi frumos. Esti visator de felu tau chiar te apreciez . Uite scoate poza din linku asta la impimanta si dormi cu ea sub perna poate iti aduce mos craciun unu asa. http://www.booster.ro/car-sound/subwoof ... ammer.html Link spre comentariu
indrei Postat Mai 10, 2007 Partajează Postat Mai 10, 2007 am vazut in germania dinala si nu ma impreionat.. ii suuper EXAGERAT... nu k nu miar placea da credema.. ii prea exagerat... nici de as face concerte nu miar trebui ase ceva ... MTX thunder Jack HAMMER... ;) Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 10, 2007 Partajează Postat Mai 10, 2007 jackhammer nu e bun pt sonorizari.Cere prea multa putere pt cata galagie e capabil sa faca.La aceeasi greutate si volum poti face linistit niste goarne care sa ii dea clasa.E drept a nu coboara asa jos, dar la concerte nu e nevoie. Link spre comentariu
Vizitator darky19 Postat Mai 10, 2007 Partajează Postat Mai 10, 2007 Ma rog nici nu imi pasa ce poate la cat costa eu vreau un sub cam la 400 de lei dif A si 2 sateliti cam 300-350 Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Mai 11, 2007 Partajează Postat Mai 11, 2007 In sfarsit cineva care intelege pana acu imi sta gandu la GZ recomandate de Dj Dog cu ocazaia asta tin sa ii multumesc.cu placere prieteneeu am un subwoofer cu un d-asta si stiu ce vb, chiar as fi tentat sa il pun la un test cu subwooferul ala de la logitechnush d c sariti cu difuzoare profesionale pt a fi folosite in casa? se stie f bine ca mai ales la bass difuzoarele profi nu merg bine in spatii miciP.S. Ma mira faptul ca nu si-a facut simtita prezenta vre-un sustinator al celebrului "haspecinspeve" :weedman: Link spre comentariu
adircf Postat Mai 11, 2007 Partajează Postat Mai 11, 2007 P.S. Ma mira faptul ca nu si-a facut simtita prezenta vre-un sustinator al celebrului "haspecinspeve" :weedman:cred ca ii vina mea la ce campanie publicitara i-am facut :weedman: . Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Mai 11, 2007 Partajează Postat Mai 11, 2007 Dj_Dog , tu chiar te-ai obosii sa faci testul ala? oricum gandeste-te ca pui la test un sub de 10" cu unu de 15" , nu mii se pare prea corect :weedman: Fa testul cu un dif sanatos de 10"(nu pro) , sa fie corect testul :smt006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum