Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sub "home made" vs Logitech Z-5500

Vizitator darky19

Postări Recomandate

Vizitator darky19

Cu ce dif pot face un subwoofer care sa ii dea clasa sistemului 5.1 de la longitech. Eventual si 2 sateliti adica un 2.1 . Exista ceva si la pret acceptabil?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dj_Dog

5

• Extrem

5

• indrei

4

• Sharky

3

Top autori în acest subiect

oricum ce o sa faci tu "home made" nu o sa sune asa cum suna ala ;)

In sensul ca daca le faci cum trebuie nu o sa sune la fel de prost ca si ala.Fii concis in exprimare, nu deruta lumea!
Link spre comentariu

oricum ce o sa faci tu "home made" nu o sa sune asa cum suna ala ;)

In sensul ca daca le faci cum trebuie nu o sa sune la fel de prost ca si ala.

Fii concis in exprimare, nu deruta lumea!

exact

tipul asta de subwoofere - si in general cel folosit de sistemele 5.1 sunt niste porcarii

ceea ce scot ele nu este bass adevarat (frecvente joase la un spl decent) - ele scot un bass fortat cu group delay mare - combinat cu un boost semnificativ pe la 60 hz din procesorul de sunet aflat pe intrarea amplificatorului de subwoofer

darky19 daca iti place acel bass - atunci cumpara-ti sistemul ... ca nu vei reusi sa faci unul care sa sune la fel

Link spre comentariu

darky19 daca iti place acel bass - atunci cumpara-ti sistemul ... ca nu vei reusi sa faci unul care sa sune la fel

Poate nu are bani, totusi cred ca mai costa in jur de 15 mil !Daca vrei sa-ti faci asa o boxa, uita sfatul lui dj dog ca e confuz... :smt003 woofer, subwoofer :axe: Cumpara un woofer de 25 cm cu o cursa mai mare (vezi marimea bobinei), poti obtine acel bass semnificativ lui z5500 dar, ai nevoie de un eq activ cu un boost de vreo 6 db pe la 60 hz.
Link spre comentariu
Vizitator darky19

Poate nu m-am exprimat cum trebuie. Nu pot sa zic ca sunt inebunit dupa bassu ala dar sa aude bine sa recunoastem Eu vreau sa ii dau lectii cu un home made E un fel de rivalitate intre mine si un tovarash el e cu sisteme de magazin eu cu home made :d

Link spre comentariu
Vizitator darky19

Hmmm sincer m-am plictisit de ala toata lumea numai HP recomanda nu e 15 e 18. Oricum mai astept pareri si pentru sub si pentru 2 sateliti . Pana acu ca subwoofer imi place varianta lui Dj Dog cu GZ

Link spre comentariu

Pana acu ca subwoofer imi place varianta lui Dj Dog cu GZ

Ala nu se aude ca logitech, are un bass precis si curat ; nici o asemanare cu logitech.
Link spre comentariu

Daca vreti si voi sa auziti cum suna un sbwoofer, adica cutie dinaia ce scoate subbas, nu bas, duceti-va pe la un concert la care canta o formatie decenta ( de obicei formatiile de rock, dar nu neaprat ) si acolo o sa auziti un subwoofer adevarat. Nu trebuie sa va placa neaparat genul de muzica, mergeti doar 2-3 minute, sa vedeti cum suna subbasul si plecati.In schimb, daca vreti huruiala continua ascultati subwoofere din sisteme x.1 de calculator, sau care sunt special pt filme.Parerea mea, si cred ca nu sunt singurul care crede acest lucru, este ca cei care sunt de parere ca sistemele x.1 suna bine nu au auzit in viata lor cum suna subbasul; pana cand vor auzi cum suna subbasul, vor ramane la parerea ca sistemele x.1 au subwoofere. Ca sa va dau si eu un exemplu: acum 2 ani aveam si eu un vestit genius 5.1, si eram de parere ca suna excelent. Asta pana cand am auzit un Dynacord Alpha B3, care trebuie sa recunoastem ca nu exceleaza in subbas, dar totusi suna foarte bine in gama de frecvente pt care a fost conceput. Acum am dureri de cap cand ascult un genius la mai mult de 1 W. :yawinkle:

Link spre comentariu

indrei, te rog mai asteapta putin :crazy: si o sa te chem eu la mine sa asculti ceva. Sa simti cum te "loveste" media :smt080 Adu ce SAL vrea muschiul tau, orice SAL...orice si facem un test comparativ. :weedman:

Link spre comentariu
Vizitator darky19

Oare e greu de inteles eu NU vreau ceva sa sune ca ala .Vreau sa ii dea lectii sa sune mult mai adevarat .

Cu salurile las-o jos ca sunt vai steaua lor dai bani pe firma nu pe calitate.

Deci repet vreau sa fac ceva superior sistemului in cauza.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări