Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

televizor beko

mihaibrinza

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costan mihai 1

3

• Analfabetul

2

• sesebe

1

• mihaibrinza

1

semnalul e 16:9 si se comuta automat

Voi ați citit despre ce defect a întrebat Mihai Brânză?

se micsoreaza imaginea de jos in sus

Aşa se întâmplă la voi când raportul este 16/9? Ecranul se micșorează pe verticală (de jos în sus)?

Link spre comentariu

Voi ați citit despre ce defect a întrebat Mihai Brânză?

Aşa se întâmplă la voi când raportul este 16/9? Ecranul se micșorează pe verticală (de jos în sus)?

16/9-ecranul se micsoreaza sus/jos.

Editat de ionel popescu 69
Link spre comentariu

la beko asa se face imaginea cand dai pe 16.9. am si eu unul. il reparasem de mult tot pe aici! apropo, multumesc Domnilor care mi au dat ajutor in repararea tv.. si statiei, am mai capatat ceva experienta. defapt am si acum beko ala, sta depozitat in o camera unde tin diverse.. trebuie sa i schimb un condensator dp b+ si unul dp linii. dar nu am chef de el. ca mai mult desfac/refac la carcasa si placa ca timp fata de ce este de facut, ca piese..

nu te ai exprimat matale bine bre. in loc sa zici ca se micsoreaza si sus si jos egal si inca ai imagine. ai zis ca se micsoreaza de jos in sus, malone te at prajit:))))))

Editat de veirone
Link spre comentariu

Probabil vrea sa spună ca jumătatea de jos a ecranului se micșorează spre centru adică in sus, schimba ti electroliticii de pe alimentarea BV si verificați pe ceilalți.

Link spre comentariu

Poate e integratul, se incalzeste? a-ti incercat cu altul? mda...acum observ ca nu s-a spus nici macar modelul, sasiul...dar in niciun caz nu este optiune de trecere in 16:9

Editat de sandeel
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări