Blacksmith Postat Aprilie 19, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2017 Uite... Aici media reala a semnalului testat trebuie sa fie 1,25V... si cam este. Dar are riplul ala mare si ciudat. Link spre comentariu
UDAR Postat Aprilie 19, 2017 Partajează Postat Aprilie 19, 2017 Da , păi mi se pare că e o direcție bună . Ia pune , așa , ca să forțăm nota , 1000µ ... Să vedem soluția ca principiu . dacă ține , facem un filtru cu doi poli . Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 19, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2017 De la 200uF in colo nu mai e nici o diferenta... Aici e cu 1000uF. Link spre comentariu
UDAR Postat Aprilie 19, 2017 Partajează Postat Aprilie 19, 2017 (editat) Ceva nu vizualizez .... Zici că de la 200 în sus nu mai simte , păi e foarte ciudat . Cred că mă opresc aici cu subiectul în seara asta . Să se mai sedimenteze ... Totuși, asc.-ul .... Încep să cred că eu văd una uitându-mă pe schema mea originală ( că alta n-am momentan la dispoziție ) și tu pe schema simulată ai altceva . Pe frântura care se vede mai sus pare la fel dar , eu știu ? Waaaauuuu !!! Păi nu e OK cum modelezi ”riplul” ! Bagi o tensiune față de masă care duce tot sistemul sus și jos ! Pare mai corectă modelarea de la #250. Editat Aprilie 19, 2017 de UDAR Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum