Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv led Exclusiv EX32TV1

dorutu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dorutu

12

• leoncris

2

• adydep

2

• costan mihai 1

1

Top autori în acest subiect

Buna seara ,un dump pt acest tv cu placa de baza TP.VST59S.PC1 are cineva?

Poate va deranjati un pic si ne spuneti si noua care este modelul de display asta doar asa daca vreti sa primiti ajutor, si daca nu atunci o sa umpleti multe pagini in acest topic :rade: asta doar fara ajutor din partea colegilor

Editat de costan mihai 1
Link spre comentariu

Iti descarc eu un dump de la rusi. dar trebue sa-mi spui ce ecran are tv-ul, la chinezariile astea mai noi are eticheta cu model display pe modulul t-con, ce ai postat tu nu este tipul de panel, vezi ca trebuie sa scrie ceva de genul ST315........si alternanta de culori o face ca nu se pupa :27 softul cu ecranul, in lipsa semnalelor sau semnale eronate de la scaler catre t-con, procesorul de pe t-con activeaza automat pinul de la mufa LVDS a t-conului "Test Panel"

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Acum ma uit ST3151A04-1 Ver.2.4

Pai vezi domnu' coleg ca am dreptate, acum trebuie sa cautam un soft pentru acest display, pina una alta vezi poate poti sa completezi locatia la profil, ca e mai frumos asa sa stim si noi din ce colt al tari romanesti ajutam oamenii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări