surubarila Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 Sanatate permanenta ! A3TB scrie pe ele , arata ca tz. si masurati (scosi de pe placa) dau valori diferite intre ei si aiurea.Sunt in secundar in zona comenzii pw-on.Daca stie cineva ce sunt , multam ! PS-va mai dau detalii despre sursa daca e nevoie. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 (editat) Este smd ?? > era buna o poza ! Da e smd ,am vazut in titlu !! Editat Martie 1, 2017 de dan-a2 Link spre comentariu
surubarila Postat Martie 1, 2017 Autor Partajează Postat Martie 1, 2017 Aveti sursa (e de pe net dar identica) dintr-un DVD si poza reala cu cele doua U305/306 , poate aveti vreun catalog la care n-am eu acces.Mersi d-le Dan-a2 ! Link spre comentariu
surubarila Postat Martie 1, 2017 Autor Partajează Postat Martie 1, 2017 Vreo schema pt. sursa asta , poate ? http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2760924.html In afara de C-uri bortoase si defectul din topic altceva n-am gasit in neregula. Link spre comentariu
validae Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 Eu zic să nu vă mai concentrați inutil pe acele componente acum.Prima dată vedeți starea tranzistorului de putere al sursei în comutație, apoi cea a circuitului de comandă.Condensatorii electrolitici să fie verificați toți și dacă nu aveți cu ce, schimbați-i pe toți, eventual cu unii recuperați din etaje ce nu au lucrat în comutație.Apoi vedeți restul componentelor.....nu uitați siguranța. Link spre comentariu
surubarila Postat Martie 1, 2017 Autor Partajează Postat Martie 1, 2017 Sursa scoate 7 tensiuni , trei dintre ele nu depind de pw-on si sunt prezente (mai mici decat trebuie) ca si cum ar fi scurt pe unul dintre secundare>verificat si nu e.Scuze ca n-am zis asta.Am incercat si ON fortat , nu vrea sa plece.Am doua variante : sa-i scot schema sau sa inlocuiesc tot in secundar mai putin smd-urile-nu stiu ce sunt.Voi vedea maine... Link spre comentariu
validae Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 Vedeți ce notație au tranzistorii cunoscuți, comparativ cu acele componente.Dacă, de exemplu tranzistorii THT sunt notați cu ,,Q,, și acele componente SMD cu ,,U,, atunci poate fi vorba de niște integrate stabilizatoare sau gen TL431. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 Nu am gasit nimic , o fi vreo chinezarie rebotezata ! Link spre comentariu
surubarila Postat Martie 2, 2017 Autor Partajează Postat Martie 2, 2017 Multumesc domnilor ! Acu' sunt pe ea , am folosit montajelul de test pt. tz. Mos si cred ca cele doua smd-uri sunt P-Mos , e singura varianta in care lucreaza (scosi din montaj).Mai am cateva componente de inlocuit (cu altele noi) , n-am NCP1200 drv-ul din primar-despre care mi-a zis d-l Vali.Cand o sa am vesti revin. Link spre comentariu
surubarila Postat Martie 2, 2017 Autor Partajează Postat Martie 2, 2017 In afara de NCP si traf. chopper am schimbat tot dar degeaba.O las deoparte pana "strang" o comanda pt. ceva piese. Link spre comentariu
surubarila Postat Martie 7, 2017 Autor Partajează Postat Martie 7, 2017 Am gasit integrat intr-un monitor LCD Benq dezmembrat , el a fost de vina. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum