Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telefon nu recunoaste data

tiovidiu

Postări Recomandate

Buna ziua, vin azi cu o problema care mi s-a parut ciudata. Mai pe scurt sotia are un telefon marca Samsung model vechi cu clapita. Am observat ca nu are anul 2017, nu mai trece de anul 2016. Am setat si manual si automat data dar degeaba. Am pus cartela in alt telefon si data este normala. Problema este ca sotia s-a invatat cu telefonul vechi si nu-i place altul nou, oricum nu-l foloseste decat la vorbit.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tiovidiu

2

• validae

1

• Marius84

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Acele modele erau destinate utilizării doar pe câțiva ani, durata uzuală de viață a unui telefon nu o depășește de obicei pe cea a bateriei (2- maxim 3 ani).Asta fiindcă apar mereu noi versiuni ,,upgrad-ate,, și cele vechi uneori chiar nu mai fac față tehnic vorbind. De exemplu, modelele 1G, 2G, nu mai pot fi folosite acum în rețeaua Digi....care este exclusiv 3G-4G.

Atunci memoria unui terminal era destul de mică și firmware-ul nu permitea un calendar ,,infinit,, cum sunt cele actuale.De aceea nu mai aveți ce face cu un astfel de telefon, e depășit tehnic.Chiar dacă sunteți legat sentimental de acel model.

Link spre comentariu

Telefonul este Samsung, cred ca T159, il are de multi ani. Surprinzator este ca inca mai tine bateria cel putin doua zile, folosit normal. Am pus cartela in alt telefon, dar din pacate sotia tine la telefonul ei, spune ca sa invatat cu el, am incercat atat cu un telefon clasic cu butoane, cat si cu unul cu touchscreen, asa ca l-am setat la anul 2006, care are aceleasi date in aceleasi zile ale saptamanii ca si 2017.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări