emy_dx Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 Va salut. Daca are cineva in dotare acest programator rog sa-mi spuna si mie daca la unele device-uri nu am adaptor nu pot sa-l programez direct de pe zif-ul programatorului? Am citit undeva ca nu ar merge decat cu adaptoare de la ei. Azi vreau sa-mi cumpar acest programator de la tme si vreau sa stiu daca il iau sau nu,am vazut ca adaptoarele sunt foarte scumpe. Multumesc Link spre comentariu
emy_dx Postat Martie 1, 2017 Autor Partajează Postat Martie 1, 2017 Sau pot programa cu acest programator fara adaptor mc56f8013, ampal22v10apc? Link spre comentariu
orgasmo Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 MC56F8013 se programeaza ISP sau cu adaptor TQFP32-DIL32. AMPAL22V10APC se programeaza direct in soclu ZIF48 se selecteaza AMPAL22V10A. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 Eu am beeprog simplu nu beeprog2.Al meu merge si cu adaptoare china. Link spre comentariu
emy_dx Postat Martie 1, 2017 Autor Partajează Postat Martie 1, 2017 Aveti dreptate,am cautat si nu am gasit,pe alte sit-uri nu am incredere.L-am cumparat pe acesta beeprog2 am vazut ca face mai multe devices. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 Sa il folosesti sanatos.Programatoarele elnec sunt adevarate. Link spre comentariu
emy_dx Postat Martie 2, 2017 Autor Partajează Postat Martie 2, 2017 Multumesc,maine vine,abia astept. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum