Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

17mb82-1a

lefter

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• georgedr72

6

• lefter

4

• yokoono

2

• Florinel TV

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Se pune fisierul "upgrade_loader.pkg" pe un stick usb, de preferinta pina in 2 Gb, se tine apasat pe tasta OK de pe telecomanda si se baga tv-ul in priza, se elibereaza tasta OK doar cind incepe sa booteze de pe stick......

Link spre comentariu

este 17mb82-1a iar referitor la procedura cu stiku nu pleaca cu ce ampus pe el nu face nimic stiu cum ar trebui sa faca am formatat stik fat32 si apoi ampus soft insa nimic

Link spre comentariu

este 17mb82-1a iar referitor la procedura cu stiku nu pleaca cu ce ampus pe el nu face nimic stiu cum ar trebui sa faca am formatat stik fat32 si apoi ampus soft insa nimic

Softul trebuie sa nu fie arhivat sau bagat intr-un folder (dosar nou)....trebuie sa fie bagat direct pe stick...

Aaaa,si apropo nu trebuie sa mai fie absolut nimic pe acest stick...trebuie pus doar softul...

Link spre comentariu

Daca nu vrea de pe stick, e foarte posibil ca tv-ul sa fie in mod PROTECT, verifica daca ai 3,3V pe tranzistorul Q9, daca nu ai inseamna ca este in protectie. Q9 este incercuit in imaginea de jos.

post-237484-0-24304700-1488377761_thumb.png

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Mai are cumva cineva disponibil softul la care face referire dl Costica in al patrulea reply ? Link ul e expirat.

Daca l poate urca cineva pe un server sau trimite pe mail, ar fi minunat.

Multumiri anticipate.

Link spre comentariu

Placa este 17MB82-1a si e functionala; voiam doar sa ma joc un pic cu " softul facut special de Vestel, care repara dumpurile din flashuri, fara sa strice setarile la tipul de panel, tipul de Tuner.....etc.".

Editat de georgedr72
Link spre comentariu

Si daca se intampla sa il strice ?. Daca dintr-un soft prost face unul bun, posibil ca dintr-unul bun sa faca unul prost. Riscati ?.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, georgedr72 a spus:

Placa este 17MB82-1a si e functionala; voiam doar sa ma joc un pic cu " softul facut special de Vestel, care repara dumpurile din flashuri, fara sa strice setarile la tipul de panel, tipul de Tuner.....etc.".

Nu te-as sfatui sa faci asa , doar daca ai programator si copii dumpurile atunci poti sa te joci , altfel nu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări