Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Display Samsung lta320ap13 cu imagine dublata si cu tremurat

sefudan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sefudan

3

• iuliantv

3

Modelul acesta de panel are T-con integrat cu LVDS..Am rezolvat prin sectionarea (intreruperea) a 7...8 trasee care erau conectate in partea dinspre exterior a benzii FPC ce alimenta partea dreapta a displayului (privit din fata si cu T-con-LVDS in sus).

Multumesc domnului Costica LCD pt link-ul postat!

Link spre comentariu

la lta320ap06 fara tcon sa gasit rezolvare?

Stiu ca ai mai postat despre acest display, dar nu mai dau de topic, am reparat unul cu t-conul 320AP20S4LV0.4 incorporat in driverul superior, mai este inca o varianta de lta320ap06 cu t-con 320AP07S4LV0.4 si are doua drivere superioare, al tau cu ce t-con este displayul?, oricum daca vrei sa te ajut trebuie sa-mi dai mai multe detalii.......

Link spre comentariu

ok daca am sa am timp,am sa desfac ,si postez ceva poze,cu modulul ,am 3 buc

e totusi o sansa daca au aparut ceva metode,sant cam inghesuit cu serviciul si de ale mele nu mai am chef cand ajung accasa

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

https://postimg.org/image/68cetj9w7/

unul din cele 3 320AP07S4LV0.4

Cind ai timp si vrei sa te apuci de unul din ele, imi spui pe MP, ca trebuie facute citeva poze la t-con sa vad si eu ce semnale clock sint acolo si cum sint pozitionate, apoi sa-ti spun care trebuie intrerupte, la fel o poza cu defectul de imagine sau cum se manifesta defectul.....acestea pentru mine sint de mare ajutor.....eu le-am invatat din experimente facute in timp, ca documentatie pentru asa ceva nu prea exista......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator cata82

Cind ai timp si vrei sa te apuci de unul din ele, imi spui pe MP, ca trebuie facute citeva poze la t-con sa vad si eu ce semnale clock sint acolo si cum sint pozitionate.

Se intrerup traseele CKV si CKVB.

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări