sebastian1970 Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 Buna ziua,as dori o parere,am dar cuiva imprumut o boxa goldy,dupa cateva luni cand mi-a fost adusa inapoi nu am probat-o,aseara am conectat-o la laptop si surpriza,nu se mai aude ca inainte,adica se aude intrerupt si gajait,mai ales cand dau sa rotesc de potentiometrul treble.daca sunetul se aude puternic dar rau,ar putea fi vreun final?se poate sa fie din potentiometru,care pare sa aiba ceva joc de parca ar fi fost bruscat? Link spre comentariu
mercenarx Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 (editat) final suspect.. ce final(i) are? Editat Martie 1, 2017 de mercenarx Link spre comentariu
sebastian1970 Postat Martie 1, 2017 Autor Partajează Postat Martie 1, 2017 are doua perechi d1047s si tip 147 Link spre comentariu
surubarila Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 Sanatate permanenta ! Am reparat asa ceva anul trecut , un sfat : inainte de a inlocui finalii (daca sunt arsi) verifica toti tz. mici dinaintea lor. Link spre comentariu
aurel70 Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 Salutari tuturor. Cred ca nu ar strica totusi o verificare organoleptica in prima instanta a amplificatorului si a difuzorului pe care il deserveste. De obicei apare o incalzire neuniforma a tranz finali. Daca nu apare aceata incercati conectarea de proba a unui alt difuzor, pentru ca nici ele nu sunt scutite de defectiuni. Pe urma ceva masuratori prin amplificator. Link spre comentariu
sebastian1970 Postat Martie 1, 2017 Autor Partajează Postat Martie 1, 2017 buna idee,deja am aflat ca biata boxa a luat box mai ceva ca bute de la alvarez,mare prostie sa faci bine Link spre comentariu
veirone Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 (editat) este de la lipituri. distorsioneaza.. Editat Martie 1, 2017 de veirone Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum